Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Beneficiile semințelor de chia. Sunt pline de fibre și ajută la pierderea în greutate

Publicat:

Semințele de chia sunt bogate in nutrienți importanți, cum ar fi fibrele și magneziul. S-a demonstrat ca un consum de semințe de chia ajuta la menținerea sanatații inimii, la reducerea nivelului de zahar din sange și la susținerea sanatații digestive.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Beneficiile expunerii la soare. De ce este bine sa facem plaja și ce efecte are soarele asupra organismului

10:11, 28.06.2024 - Soarele, efect similar sportuluiBineințeles ca soarele nu poate inlocui sportul, insa expunerea la soare crește conținutul de oxigen din sange, iar efectul este precum al unei ședințe de cardio.Expunerea la razele dimineții ajuta la pierderea in greutate. Conform unui studiu, adulții care stau la soare…

Lamaia și efectele sale benefice. Previne anemia și ajuta la pierderea in greutate.

09:56, 28.06.2024 - Lamaia este un fruct care are intrebuințari variate in viața de zi cu zi. Este buna in ceaiuri, bauturi sau mancaruri ce conțin suc sau chiar coaja de lamaie. De asemenea, este folosita si in parfumuri și produse cosmetice.

13 cele mai bune ierburi și condimente pentru pierderea in greutate

10:01, 27.06.2024 - Strategiile de pierdere in greutate se pot concentra adesea pe menținerea unui deficit de calorii, dar pierderea durabila in greutate implica mai mult decat simpla restricție a aportului alimentar.

Beneficiile nebanuite ale cafelei: ajuta la pierderea in greutate și reduce riscul de cancer

22:21, 21.06.2024 - Este savurata dimineața, in tihna, și mulți oameni susțin ca nu pot „funcționa” fara sa o bea. Este vorba despre cafea, bautura calda care, potrivit unor studii, are numeroase beneficii asupra sanatații, conform Mirror.

Beneficiile cireșelor asupra sanatații. Pot ajuta la pierderea in greutate?

07:05, 16.06.2024 - Exista doua doua principale de cireșe: acre și dulci. Vara te poți bucura de cireșe proaspete și dulci. In pofida caracterului sezonier al acestora, le poți consuma pe tot parcursul anului in alte forme.

Cele șase feluri de mancare care te ajuta sa slabești repede: „Sunt pline de nutrienți și ajuta la pierderea in greutate”

19:20, 09.06.2024 - Daca doriți sa pierdeți kilograme in timp ce va alimentați corpul cu nutrienți esențiali, specialiștii recomanda mesele macro-echilibrate. „Va vor oferi energia necesara și va ajuta sa slabiți sanatos”, susțin nutriționiștii.

Consumul de grasimi sanatoase poate ajuta la pierderea in greutate. Alte șapte beneficii

12:26, 05.05.2024 - Nu toate grasimile sunt la fel. In ciuda faptului ca suna contraintuitiv, consumul de grasimi nu ingrașa neaparat. Cheia pentru a include grasimile intr-o dieta sanatoasa este diferențierea grasimilor considerate sanatoase de cele nesanatoase.


Ce parere ai despre aceasta stire?