Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Beneficiile oţetului din cidru de mere. Iată cum poţi să îl prepari în casă

Publicat:

Pentru a va bucura de toate efectele sale benefice, este bine sa il consumați zilnic, inainte de masa, diluat cu apa calduța. In curele de slabire se recomanda consumul de astfel de otet, deoarece este considerat un adevarat devorator de grasime, dar si reduce in mod semnificativ senzatia de foame, scrie doctorulzilei.ro.

Pentru a va mentine greutatea ideala, adaugati doua linguri cu otet la 0,250 litri de apa calduța si beti inainte de fiecare masa. Efectul diuretic pe care il are este un alt factor important al pierderii in greutate, deoarece acesta permite eliminarea lichidelor din…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

De ce sa bei apa calda pe stomacul gol. Efectul este extraordinar, iar beneficiile sunt multiple

00:10, 21.06.2024 - Apa calda bauta pe stomacul gol are numeroase beneficii pentru organism. Un studiu științific, recent, vorbeste despre beneficiile apei calduțe bauta pe stomacul gol. Unul dintre beneficiile acesteia consta in faptul ca ajuta la pierderea in greutate.

Aluat fraged de casa pentru pizza, placinte și brioșe. Este pe baza de iaurt și NU are ou

12:15, 06.06.2024 - Ingredientele necesare- 1 pahar de iaurt (250 ml)- 1/2 pahar de ulei vegetal sau jumatate pachet de unt topit- 11 grame drojdie uscata (1 pachet)- 1 lingurița sare- 1 lingura zahar- 3 cani faina de grau Rețeta pentru cea mai delicioasa prajitura cu vișine, care va incanta gusturile pofticioșilor Cum…

Secretul celei mai bune ciorbe de vacuța cu legume. Ingredientul care ii da gustul bogat și intens

10:20, 06.06.2024 - Ciorba de vacuța este un preparat extrem de indragit, dar și sanatos - avand in vedere ca acest tip de  carne  are o mulțime de beneficii pentru sanatate - pe care majoritatea gospodinelor știu sa il pregateasca. Cum faci o ciorba de vacuța cu legume perfecta.Ingrediente- 600 grame de carne de vita…

Cum obții un sos clasic pentru paste, la fel ca in Italia. Ingredientul secret care-l face cremos și delicios

11:21, 23.05.2024 - Folosește unt in sosul pentru paste Marcella Hazan, autoare de carți de bucate, folosește unt in cunoscuta sa rețeta de sos de roșii din cartea sa „Essentials of Italian Cooking”. Conform acesteia, pentru sosul de roșii incredibil de simplu, dar foarte aromat, ai nevoie de doar patru ingrediente:- roșii…

Beneficiile oțetului de mere dimineața, pe stomacul gol. De ce tot mai mulți oameni aleg sa il consume: efectul este uluitor

23:21, 10.05.2024 - Oțetul de mere este un tip de oțet care se obține printr-un proces de fermentație care transforma merele zdrobite in acid acetic folosind drojdie și zahar. Oțetul nefiltrat conține o baza cu probiotice, care reprezinta beneficii pentru sanatatea noastra. Prin urmare, experții recomanda sa-l bei in fiecare…

Beneficiile oțetului de mere dimineața, pe stomacul gol. De ce tot mai mulți oameni aleg sa il consume: efectul este uluitor

13:20, 10.05.2024 - Oțetul de mere este un tip de oțet care se obține printr-un proces de fermentație care transforma merele zdrobite in acid acetic folosind drojdie și zahar. Oțetul nefiltrat conține o baza cu probiotice, care reprezinta beneficii pentru sanatatea noastra. Prin urmare, experții recomanda sa-l bei in fiecare…

Trucul gospodinelor: Cel mai bun ulei pentru prajit pește de Florii

21:55, 24.04.2024 - De ce uleiul de rapița este o alegere superioara?Uleiul de rapița se distinge ca o opțiune excelenta pentru prajit datorita profilului sau nutritiv superior. Acesta este bogat in acizi grași omega-3 și are un conținut scazut de grasimi saturate, facandu-l nu doar o alegere sanatoasa, ci și una care…


Ce parere ai despre aceasta stire?