Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Beneficiile mierii de albine. 10 afecțiuni în care mierea face adevărate minuni

Publicat:

Mierea de albine nu este numai gustoasa, ci și un adevarat izvor de sanatate. Afla care sunt beneficiile mierii de albine și profita de ele din plin. Oamenii au utilizat mierea ca indulcitor, dar și pentru proprietațile sale antibacteriene și antifungice din cele mai vechi timpuri. Beneficiile mierii de albine se datoreaza conținutului sau de vitamine, enzime, aminoacizi și minerale (calciu, fier, clorura de sodiu, magneziu, fosfat și potasiu). Beneficiile mierii de albine. Atenueaza alergiile Mierea are efecte anti-inflamatorii. Are și efect calmant asupra tusei. De asemenea, reduce simptomele…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alimentele ultraprocesate care ucid. Nutriționist: „Oamenii ar trebui sa evite carnea procesata și bauturile indulcite cu zahar”

10:20, 19.06.2024 - Consumul de alimente ultraprocesate este asociat cu un risc de deces mai devreme, arata un studiu realizat pe o perioada de 30 de ani, care a analizat impactul mai multor tipuri de alimente asupra sanatații noastre.

Noul plan al lui Putin este sa lase Ucraina fara energie. Populația și economia, afectata de restricții de consum și creșterea prețurilor

15:26, 05.06.2024 - Moscova a reluat campanie de atacuri cu rachete si drone asupra centralelr electrice ucrainene, fortand companiile energetice sa impuna opriri la nivel national in timp ce se straduiesc sa repare pagubele si sa gaseasca surse alternative de aprovizionare.

Patlagina este folosita pentru a trata numeroase afecțiuni. Care sunt beneficiile acestei plante

11:30, 05.06.2024 - Patlagina (numita la noi și patlagina mare) este o planta care a fost folosita inca din cele mai vechi timpuri pentru a trata numeroase afecțiuni, printre care constipația, tusea, ranile, pielea inflamata și dermatita. The post Patlagina este folosita pentru a trata numeroase afecțiuni. Care sunt beneficiile…

Ce boli ascunde un fir de par in barba sau mustața la femei. Toate doamnele ar trebui sa știe acest lucru

10:06, 05.06.2024 - Creșterea parului facial la femei, inclusiv apariția parului in zona barbii, poate fi rezultatul unor dezechilibre hormonale sau al anumitor medicamente . Afecțiuni precum sindromul ovarelor polichistice (SOPC) pot provoca creșterea excesiva și intunecata a parului, inclusiv pe barbie. Hirsutismul,…

Bursa de Valori București, in creștere. Ușoare presiuni la vanzare pentru titlurile Bancii Transilvania

22:36, 04.06.2024 - Bursa de Valori București, in creștere Bursa de Valori București a inregistrat marți, 4 iunie 2024, o creștere subunitara. Indicele BET a crescut cu 0,63% in contextul unor știri economice pozitive, a unei stabilitați relative pe piețele internaționale, dar obervandu-se o oarecare stagnare in anumite…

Ce beneficii au samburii de caise pentru sanatate. Cum poți sa-i incluzi in dieta ta

16:20, 04.06.2024 - Samburii caiselor sunt hranitori și au multe beneficii potențiale pentru organism, spun specialiștii de la Medicine.Net. Unele studii arata ca samburii ajuta la prevenirea apariției cancerului. Oamenii de știința cred ca amigdalina, o substanța chimica gasita in samburii de caise, ar pueta fi folosita…

Zambește fara restricții! De ce ar trebui sa porți un aparat dentar chiar daca ești adult?

13:00, 22.05.2024 - Zambetul este o forma de exprimare a bucuriei și increderii in sine. Pentru mulți dintre noi, reprezinta un aspect al increderii și socializarii. Insa nu toata lumea beneficiaza de un zambet perfect. Din pacate, mulți adulți se confrunta cu probleme de aliniere a dinților care le pot afecta calitatea…

Statul roman a incasat la buget din creșterea prețului la energie 67,7 miliarde de lei, dublu fața de cat a platit pentru compensarea facturilor

10:35, 20.05.2024 - Bugetul de stat a caștigat 67,7 miliarde de lei in perioada 2002-2003 din creșterea prețului la energie, in timp ce suma decontata catre furnizori in baza mecanismului de plafonare/compensare a facturilor a fost de 25 miliarde de euro, conform estimarilor Asociația Furnizorilor de Energie din Romania…


Ce parere ai despre aceasta stire?