Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bendeac, despre o cântăreaţă celebră: Din punct de vedere sexual, era naprasnică. Ştia ce vrea

Publicat:

"Din punct de vedere sexual, era naprasnica. Stia ce vrea. Si, cand voia ceva, nu statea la discutii. "Buna ziua. Cum te numesti? Uite ce e, deseara te astept la mine. Asta e adresa."

De-a lungul anilor, s-au adunat sute de aventuri. O viata traita in placeri. Voia? Simtea instinctul? Go for it!

Nu.. Nu se gandea "Oh, dar vai! Stai... Principii... Morala... Ce-o sa zica lumea? Ce o sa creada despre mine?"

De ce nu se gandea la lucrurile astea? Pentru ca numai doua categorii de femei isi ridica astfel de probleme: cele nesigure si lipsite de personalitate ori curvele.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Vasile Banescu: Manelismul ca mod de a fi

16:06, 16.06.2024 - Vasile Banescu, purtatorul de cuvant al Patriarhiei, a revenit pe pagina sa de Facebook cu un nou mesaj pe tema manelelor, fara a face trimitere directa la concertul Babasha – Coldplay. Din profesionist ascultator mereu chefliu, care, intrucat viața e scurta, va-ncerca s-o faca lata, devii personaj…

Ce a scris pe Facebook sora lui Babasha dupa ce fratele ei a fost huiduit la concertul Coldplay: „Voi ce ați realizat in viața?”

15:15, 13.06.2024 - Actrița la Teatrul Municipal Bacovia din Bacau și sora lui Babasha, cantarețul huiduit la concertul Coldplay, Bianca Babașa a scris pe pagina sa de Facebook o postare speciala despre cum ea și fratele sau au muncit de mici pentru a reuși in viața și despre reacțiile de la concert.

Mesajul de adio lasat de make-up artistul vedetelor, Anca Molnar. S-a stins din viața la doar 35 de ani

16:50, 12.06.2024 - Anca Molnar, recunoscuta in lumea showbiz-ului drept make-up artistul vedetelor, ne-a parasit la varsta de doar 35 de ani. Tanara a lasat și un mesaj de adio. Anca a pierdut viața dupa o lupta indelungata cu o boala necruțatoare, cancerul. Inainte de a parasi aceasta lume, Anca a lasat un mesaj de adio…

Candidatul Aliantei Dreapta Unita la Sectorul 3 acuza ca a fost batut in fața secției de votare. „Cei de la SMURD au spalat balta de sange”

06:25, 10.06.2024 - Candidatul Aliantei Dreapta Unita pentru Sectorul 3 al Capitalei, Lucian Judele, acuza, in noaptea de duminica spre luni, 9 spre 10 iunie, ca a fost agresat de contracandidatul de la AUR si spune ca a ajuns la spital.„As fi vrut in acest moment sa scriu un mesaj in care sa va multumesc tuturor pentru…

VIDEO Nicolae Ciuca, mesaj de Ziua Supraviețuitorilor de Cancer: 'Apreciem curajul celor care nu se dau batuți'

10:15, 02.06.2024 - Președintele Senatului, Nicolae Ciuca, a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Naționale a Supraviețuitorilor de Cancer. Apreciem curajul celor care nu se dau batuți in fața acestei boli, a spus Ciuca.Mesajul a fost transmis pe Facebook.

Mesajul reprezentanților lui Fico: A fost impușcat de mai multe ori, viața ii este pusa in pericol

17:55, 15.05.2024 - Reprezentanții premierului slovac Robert Fico, vizat de o tentativa de asasinat, au trimis un mesaj pe Facebook. A fost impușcat de mai multe ori, este intr-o stare care ii pune viața in pericol, au transmis aceștia.

Mesajul fiicei procurorului Pavel Palcu din Arad, cel mai longeviv magistrat al Romaniei: „Tristete, teama sau chiar manie“

13:30, 16.04.2024 - Oana, fiica procurorului aradean Pavel Palcu cu cea mai mare vechime in magistratura din Romania, a postat un mesaj emoționant la moartea acestuia. Mesajul vine alaturi de alte cateva mii cate au fost postat pe Facebook.

Ministrul Sanatații, apel catre romani: Indemn pe fiecare la adoptarea unui stil de viața sanatos și echilibrat

15:55, 07.04.2024 - Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, le-a recomandat romanilor sa adopte un stil de viața sanatos și echilibrat. Recomandarea a fost facuta duminica atunci cand se sarbatorește Ziua Sanatații.Mesajul a fost publicat pe Facebook.


Ce parere ai despre aceasta stire?