Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Belarus, gata să permită tranzitarea cerealelor ucrainene către porturile baltice, dacă va putea livra și propria marfă

Publicat:

Președintele Belarusului, Alexandr Lukașenko, a declarat ca țara este dispusa sa permita tranzitul cereale ucrainene catre porturile de la pe teritoriul sau, insa cu condiția ca vor fi ridicate restricțiile de livrare a marfurilor bieloruse prin aceleași porturi, anunța canalul de .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Cum a fost jefuit un bistrițean, in propria casa, de 3 indivizi: a ramas fara o suma importanta de bani și bijuterii

14:15, 27.06.2024 - Incidentul s-a petrecut in urma cu cateva zile, victima fiind un barbat de 71 de ani din Bistrița. Cei trei barbați au intrat peste el in casa și i-au luat banii și bijuteriile, apoi s-au facut nevazuți. Se pare ca victima a deschis poarta de acces in curtea imobilului celor trei barbați, care i-au…

Ce i-a spus Lukașenko lui Xi Jinping in felicitarile sale de naștere

13:26, 15.06.2024 - Președintele Belarusului, Alexandr Lukașenko, intenționeaza sa participe la summitul Organizației de Cooperare de la Shanghai (OCS), care va avea loc pe 4 iulie la Astana. El a declarat acest lucru in felicitarile sale de ziua sa de naștere adresate președintelui chinez Xi Jinping, relateaza mass-media…

Atacați cu acid in propria mașina

14:10, 05.06.2024 - E alerta in municipiul Calarași dupa ce doua persoane au ajuns la spital atacate cu acid de baterie. Incidentul a avut loc aseara, pe o strada din orașul de pe brațul Borcea. „Politistii din cadrul Politiei Municipiului Calarasi au fost sesizati, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul ca doua persoane…

Reacția Moscovei la planurile ca NATO sa permita atacuri ucrainene pe teritoriul rus: „disperare”

10:01, 27.05.2024 - Serghei Lavrov a reacționat dupa ce secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, s-a alaturat apelurilor in creștere ale liderilor occidentali ce pledeaza pentru anularea interdicției privind utilizarea de catre Ucraina a armelor furnizate de Occident pentru ținte din Rusia.

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu: Interdictia cerealelor ucrainene in Romania nu va expira

22:10, 22.05.2024 - Ministrul Agriculturii, Florin Barbu a declarat ca interdictia cerealelor ucrainele in Romania nu va expira, el precizand ca a fost de multe ori in Portul Constanta si poate sa ii asigure pe fermierii romani ca anul acesta au dane separate pentru exportul de cereale.

Romania consuma tot mai mult din propria producție: Exporturile au scazut drastic

13:51, 10.05.2024 - Exporturile din luna martie 2024 au scazut, fata de luna martie 2023, cu 9,8%, iar importurile au scazut cu 6,7%. Deficitul balantei comerciale a fost, in primele trei luni ale anului, mai mic fața de aceeași perioada din 2023.

Șoc in Europa: Comisia Europeana da in judecata Germania. Ursula von der Leyen se judeca cu propria țara

07:26, 18.04.2024 - Comisia Europeana ar urma sa dea in judecata Germania pentru ca a perceput vecinilor sai o taxa suplimentara pentru cumpararea de gaze din depozitele sale, considerand ca a incalcat regulile UE privind piata unica, au declarat doua surse familiare cu chestiunea, transmite Reuters, informeaza News.ro.

Aproape 70 milioane de tone de marfa a tranzitat porturile in care sunt operate nave maritime in 2023

13:20, 08.04.2024 - Marfurile care au tranzitat porturile in care sunt operate nave maritime au totalizat 69,25 milioane tone in anul 2023, iar in trimestrul IV au fost inregistrate 20,036 milioane tone, conform INS.


Ce parere ai despre aceasta stire?