Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Békési Csaba, instalat şef la AJOFM Bihor

Publicat:

Noul director executiv al AJOFM Bihor este , membru PSD Bihor. Instalarea oficiala a avut loc miercuri, 13 noiembrie, de catre prefectul in prezenta a numerosi sefi de deconcentrate.

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un camion și o cisterna s-au ciocnit puternic, pe o șosea din județul Bihor. Ambele au luat foc

09:26, 13.06.2024 - Un camion care transporta tuburi de metal si o cisterna incarcata cu praf de beton s-au ciocnit, joi dimineata, in localitatea Ceica, judetul Bihor, dupa care au luat foc. Unul dintre soferi a fost transportat la spital.

Incident grav in Bihor! Fetițe ranite dupa ce au cazut din pod prin tavanul de rigips

15:35, 06.06.2024 - In cursul zilei de joi, 6 iunie, pompierii militari aleșdeni și echipajul medical care incadreaza elicopterul SMURD au intervenit pentru salvarea a doua fetițe, in varsta de 5, respectiv 7 ani.

Paula Romocean: „Daca oameni ca tine nu se implica, in Romania nu se va schimba nimic”.

16:11, 03.06.2024 - Unde te-ai nascut? Cum era familia ta, bunicii, parinții?  M-am nascut intr-un sat din județul Bihor. Bunicii mei erau oameni simpli, țarani autentici. Mama este invațatoare, iar tata inginer constructor. Am avut o copilarie ca toate copilariile de la țara, cu mers la munca campului și ajutat in gospodarie,…

Festival de joaca, carte si arte pentru copii, de 1 Iunie

09:51, 30.05.2024 - Copiii sunt asteptati sambata, de 1 Iunie, sa viziteze si sa exploreze gratuit cele sase obiective turistice din Oradea, impreuna cu prietenii, parintii sau bunicii pentru a cunoaste mostenirea orasului, a anuntat, intr-un comunicat, Fundatia pentru Protejarea Monumentelor Istorice din Bihor.

Codul galben de inundații, extins pentru rauri din alte șase județe din Transilvania și Banat

18:30, 25.05.2024 - Update Hidrologii au extins codul galben de inundații și pentru rauri din județele Cluj, Bihor, Timiș, Caraș-Severin, Alba și Hunedoara. La fel ca și avertizarea din Maramureș, in cele șase județe este pericol de inundații pana la miezul nopții.

24 mai 2024 | Ecomuzeul Țarii Moților, inființat de Ziua Europeana a Parcurilor: Dezvelire monument la limita dintre Alba, Bihor și Cluj și program cultural si culinar specific fiecarui județ

15:55, 21.05.2024 - 24 mai 2024 | Ecomuzeul Țarii Moților, inființat de Ziua Europeana a Parcurilor: Dezvelire monument la limita dintre Alba, Bihor și Cluj și program cultural si culinar specific fiecarui județ 24 mai 2024 | Ecomuzeul Țarii Moților, inființat de Ziua Europeana a Parcurilor: Dezvelire monument la limita…

Incendiu la un tren, in județul Bihor: Pasagerii s-au autoevacuat

15:56, 13.05.2024 - Pompierii din cadrul ISU Bihor au intervenit luni pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la un tren care circula pe ruta Marghita-Suplacu de Barcau. Mecanicul, șeful de tren și cei zece pasageri s-au autoevacuat.

Averse si intensificari ale vantului in zone din judetele Gorj, Timis si Bihor, sambata dupa-amiaza

18:05, 04.05.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, sambata, o serie de avertizari nowcasting Cod galben de averse si intensificari ale vantului, ce vizeaza zone din Banat, Crisana si Oltenia, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?