Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Beatrice Tican, fosta iubită a lui Pepe, e îndrăgostită nebunește de un afacerist: Stăm bot în bot toată ziua

Publicat:

, superba bruneta de doar 19 ani cu care Pepe a trait o idila, l-a dat uitarii pe cantareț. Modelul s-a cuplat cu , un barbat cu multi bani, de care se declara indragostita pana peste cap.

A fost dragoste la prima vedere, nu știu ce m-a atras la el, are el ceva. L-am prezentat pe Dani familiei, e totul ok, am primit binecuvantarea mamei.

Suntem impreuna zi de zi, incercam sa ne cunoaștem și sa ne ințelegem bine, pentru ca inainte de dragoste trebuie sa existe sinceritate și incredere. E greu in lumea asta sa gasesști…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alexandra Duli, ceruta in casatorie de Zanni? Ce spune caștigatorul Survivor All Stars despre actuala lui iubita: „Așa simt”

10:36, 20.06.2024 - Chiar daca Survivor Romania All Stars 2024 a ajuns la final pe 30 mai, lumea vorbește in continuare despre concurenții care au participat in competiția de la PRO TV. Așa cum era de așteptat, cel mai cautat și mediatizat este Zanni, cel care a pus mana pe marele premiu și a fost incoronat drept supraviețuitorul…

Ginerele lui Dan Bursuc, razboi total pentru copil / Leo de la Kuweit și-a dat in judecata fosta iubita

22:51, 15.05.2024 - Leo de la Kuweit i-a declarat razboi in instanța fostei partenere, pe care vrea sa o lase fara copil. Decizia vine la scurt timp dupa ce artistul a anunțat ca formeaza un cuplu cu fiica lui Dan Bursuc și ca noua iubita este insarcinata.

Fosta iubita a lui Avicii a murit la 34 de ani. Decesul a avut loc la șase ani de la sinuciderea DJ-ului suedez

18:50, 11.05.2024 - Emily Goldberg, fosta iubita a celebrului DJ Avicii, a incetat din viața la doar 34 de ani, la un an dupa ce a sarbatorit ca a fost declarata „fara cancer". DJ Avicii (pe numele real Tim Bergling), care avea 28 de ani, s-a sinucis pe 20 aprilie 2018, in O

Barbat condamnat dupa ce și-a sechestrat fosta iubita și a vrut sa o exorcizeze

11:10, 27.04.2024 - Un barbat, de 60 de ani, din județul Suceava, a fost condamnat la un an și jumatate de inchisoare cu suspendare dupa ce, in mai 2021, și-ar fi sechestrat fosta iubita. Apoi ar fi dus-o la o manastire din apropiere ca sa fie exorcizata. Acolo, femeia a apucat sa ceara ajutorul unei maicuțe. Aceasta i-a…

Povestea frumoasa de dragoste dintre Richard Abou Zaki și iubita lui. Chef-ul e de 8 ani impreuna cu Alessandra Ferrari

11:15, 24.04.2024 - Richard Abou Zaki poate spune ca este un barbat implinit din toate punctele de vedere și asta pentru ca are o familie frumoasa, dar și succes pe plan profesional. Celebrul chef traiește o poveste frumoasa de dragoste cu iubita lui. Juratul de la Chefi la cuțite este de 8 ani impreuna cu Alessandra Ferrari.

Fosta iubita a lui Florin Ristei și-a refacut viața. In ce ipostaza a aparut Naomi Hedman

08:55, 17.04.2024 - Fosta iubita a lui Florin Ristei și-a refacut viața. In ce ipostaza a aparut Naomi Hedman Continue reading Fosta iubita a lui Florin Ristei și-a refacut viața. In ce ipostaza a aparut Naomi Hedman at Tabu.


Ce parere ai despre aceasta stire?