Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BCE: În 2014 toate statele din zona euro vor înregistra creştere economică

Publicat:

Economiile europene isi vor reveni incepand cu mijlocul anului viitor, iar in 2014 toate tarile din zona euro vor avea crestere economica, a declarat sambata, la Santiago de Chile, vice-presedintele , , potrivit Reuters.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Avalanșe in Chile: Drumuri blocate și zeci de locuitori au ramas izolați

10:20, 25.06.2024 - Zeci de rezidenti ai unor orase montane situate la est de capitala chiliana, Santiago de Chile, au ramas izolate in urma unor avalanse care au dus la blocarea drumurilor, potrivit autoritatilor din aceasta tara sud-americana, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Mediul de afaceri confirma increderea in politicile PSD de creștere economica

13:45, 19.05.2024 - Mediul de business valideaza politica PSD de control al inflației și a creșterii Produsului Intern Brut (PIB). Nivelul de incredere a managerilor romani in economie a atins cea mai mare valoare masurata in ultimii patru ani. Astfel, indicele Confidex by Impetum Group a ajuns la cel mai inalt nivel de…

Chile inlocuieste Argentina ca gazda a Campionatelor Mondiale de velodrom din 2025

14:20, 25.04.2024 - Campionatele Mondiale de ciclism pe velodrom din 2025 vor fi organizate la Santiago de Chile (Chile) si nu la San Juan (Argentina), a anuntat miercuri Uniunea Ciclista Internationala, citata de Reuters, potrivit Agerpres.

FMI: Italia si Franta trebuie sa reduca cheltuielile mai rapid, dar Germania trebuie sa stimuleze cresterea economica

08:01, 22.04.2024 - Ministrii de Finante din intreaga lume s-au aflat la Washington saptamana trecuta pentru a compara date si pentru a-i asculta pe expertii FMI si Bancii Mondiale despre subiecte care variaza de la politica fiscala la cresterea globala si pentru a ajuta tarile mai sarace. Desi sfaturile FMI nu sunt obligatorii…

Raza de speranța pentru Ucraina: Anunțul facut de NATO in privința sistemelor antiaeriene

10:35, 20.04.2024 - Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de aparare antiaeriana suplimentare in Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anuntat vineri secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, transmit AFP si Reuters, portivit Agerpres.

Germania si-a imbunatatit usor prognoza de crestere economica

14:10, 19.04.2024 - Guvernul german va anunta saptamana viitoare ca si-a imbunatatit prognoza de crestere pentru acest an, de la 0,2% pana la 0,3%, a dezvaluit vineri pentru Reuters o sursa din apropierea acestui dosar, informeaza Agerpres.

Romania ar putea inregistra o creștere economica de 2,7% in 2024 și de 1,9% in 2025 (raport UniCredit Bank)

21:21, 12.04.2024 - Economia Romaniei ar putea creste cu 2,7% in 2024 si cu 1,9% in 2025, Guvernul inasprind politica fiscala abia dupa alegerile din acest an, potrivit unui raport trimestrial de analiza macroeconomica si strategie al UniCredit Bank.

Kuleba, despre planul NATO de a crea un fond pentru Ucraina: „Are zero șanse daca statele membre nu vor fi obligate sa contribuie”

22:25, 04.04.2024 - Ucraina sustine ideea anuntata de secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, ca aceasta alianta sa constituie un fond pe termen lung destinat sustinerii militare a Ucrainei in razboiul cu Rusia, dar o asemenea initiativa are „zero sanse” daca nu include contributii financiare obligatorii ale statelor…


Ce parere ai despre aceasta stire?