Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bayern Munchen a găsit vinovatul pentru eșecul cu Porto. Și-a dat demisia după 40 de ani la club

Publicat:

Doctorul clubului Bayern Munchen Hans-Wilhelm Muller-Wohlfahrt și-a dat demisia dupa ce a fost acuzat pentru infrangerea cu FC Porto.

Doctorul Hans-Wilhelm Muller-Wohlfahrt, 72 de ani, era angajat al clubului Bayern de aproape 40 de ani.

Șef al departamentului medical al clubului, el susține ca a fost gasit vinovat pentru înfrângerea din Portugalia, scor 1-3 cu FC Porto.

Cunoscut ca unul dintre cei mai buni din domeniul sau, doctorul a spus ca "încrederea a disparut" și considera inexplicabila vina atribuita departamentului sau.Fiul sau Kilian,…

Citeste articolul mai departe pe dolce-sport.ro…  

Sursa articol: dolce-sport.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șoc la U-BT ! Fondatorul clubului U BT Mircea Cristescu și-a dat demisia!

21:51, 16.05.2024 - Vestea plecarii lui Mircea Cristescu, un adevarat simbol al clubului, a luat prin surpindere pe toata lumea.Echipa se apropie de finalul celui mai bun sezon din istorie, in care a castigat Cupa Romaniei, conduce cu 2-0 in finala Campionatului și a ajuns in premiera in sferurile Eurocup.Potrivit ProSport,…

Șoc la U-BT ! Presedintele clubului Mircea Cristescu și-a dat demisia!

21:46, 16.05.2024 - Vestea plecarii lui Mircea Cristescu, un adevarat simbol al clubului, a luat prin surpindere pe toata lumea.Echipa se apropie de finalul celui mai bun sezon din istorie, in care a castigat Cupa Romaniei, conduce cu 2-0 in finala Campionatului si a ajuns in premiera in sferurile Eurocup.Potrivit ProSport,…

Mesajul unui cunoscut economist roman care a starnit revolta: "Daca tu iei mai puțin de 1.500 de euro net, e doar eșecul tau"

19:05, 12.05.2024 - Un cunoscut economist roman a starnit o revolta in randul oamenilor dupa ce a afirmat faptul ca persoanele care caștiga mai puțin de 1.500 de euro pe luna pot fi considerați vinovați pentru traiul pe care il duc.

Mesajul controversat al unui cunoscut economist roman. „Daca tu iei mai puțin de 1.500 de euro net e doar eșecul tau”

16:45, 12.05.2024 - Un cunoscut economist roman cu studii in Elveția a starnit o adevarata furtuna afirmand ca, in acest moment, oricine nu reușește sa caștige cel puțin 1.500 de euro net este principalul vinovat de acest lucru.

„CSM? Jaf pe bani publici!“: eșecul clubului finanțat de Primaria Capitalei, explicat ca la carte EXCLUSIV

07:15, 09.05.2024 - Eliminarea din Liga Campionilor, pentru al 6-lea sezon la rand in sferturi, a creat un val de indignare. Specialiștii susțin insa ca, in condițiile actuale, cu anomalia finanțarii sportului de performanța din buzunarul contribuabilului, asistam la o consecința fireasca.

Andre Villas-Boas a fost ales presedinte al clubului FC Porto. El pune capat domniei lui Pinto da Costa, dupa 42 de ani

09:05, 28.04.2024 - Andre Villas-Boas a fost ales, sambata, presedinte al clubului FC Porto, dupa ce a candidat impotriva lui Pinto da Costa, care ocupa aceasta functie din 1982, potrivit presei portugheze. Fostul antrenor al lui OM, in varsta de 46 de ani, a fost ales in urma unui vot istoric.

Tatal Andreei Balan, despre schimbarile prin care a trecut fiica lui de cand e intr-o relație cu Victor Cornea: „Nu aveau niciun sens certurile cu George”

09:36, 08.04.2024 - Sandel, tatal Andreei Balan, a vorbit intr-un interviu pentru cancan.ro despre fiica lui. Artista radiaza de fericire de cand este intr-o relație cu Victor Vlad Cornea, tanarul jucator de tenis.Relația dintre Andreea Balan și tatal ei nu a fost intotdeauna lapte și miere, insa cei doi au acum o relație…


Ce parere ai despre aceasta stire?