Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bayern anunță un megatransfer: "A mai rămas doar să semneze contractul"

Publicat:

a anuntat pe site-ul oficial ca a ajuns la un acord cu gruparea si cu pentru transferul chilianului la echipa din Bundesliga.

"Pot sa confirm ca am ajuns la un acord de principiu. Juventus si jucatorul sunt de acord. Mai ramâne ca jucatorul sa faca vizita medicala si sa semneze contractul. Daca totul va decurge normal, Vidal se va antrena de saptamâna viitoare cu noua sa echipa", a declarat presedintele clubului german, Karl-Heinz Rummenigge.

Conform presei internationale, va plati 37 de milioane de euro pentru…

Citeste articolul mai departe pe dolce-sport.ro…  

Sursa articol: dolce-sport.ro


Stiri pe aceeasi tema

Steaua l-a transferat pe pivotul muntenegrean Nebojisa Simovic

14:55, 02.07.2024 - Echipa de handbal masculin Steaua a anuntat transferul internationalului muntenegrean Nebojisa Simovic. Jucatorul de 1,99 metri si 110 kg are 30 de ani si vine din Bundesliga 2, de la Nordhorn Lingen, potrivit news.roIn cariera sa a mai jucat in Franta, Ungaria, dar si in Romania.

Killian Mbappe a devenit oficial jucatorul echipei Real Madrid

17:15, 01.07.2024 - Contractul atacantului Kylian Mbappe cu Real Madrid a inceput astazi, 1 iunie, si se va incheie la 30 iunie 2029. Fotografia francezului si-a facut aparitia pe site-ul oficial al clubului spaniol.

Atacantul-revelație din Bundesliga semneaza cu finalista Ligii Campionilor!

21:26, 27.06.2024 - Dupa ce ani de zile a fost decimata de rivala Bayern Munchen in ceea ce privește transferul jucatorilor-cheie, se pare ca Borussia Dortmund vrea sa aplice aceeași rețeta cu echipa care a impresionat in sezonul trecut de Bundesliga, vice-campioana VFB Stuttgart. Finalista UEFA Champions League și locul…

Mititelu i-a „suflat” jucatorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul

19:35, 16.06.2024 - Darius Ghindovean (22 de ani), mijlocașul central dorit de Dinamo in aceasta vara, a semnat cu FCU Craiova. Ghindovean a jucat ultima data la Munster, in liga a treia germana. A promovat cu echipa nemțeasca in 2.Bundesliga la finalul sezonului, apoi a ramas liber. A fost dorit de Dinamo, dar a ajuns…

Bayern Munchen a transferat un jucator de la vicecampioana Germaniei - Profit uriaș

18:25, 13.06.2024 - ​Bayern Munchen a avut parte de un sezon dezamagitor, mai ales in Bundesliga, insa gruparea bavareza a inceput campania de transferuri cu un jucator de la VfB Stuttgart, formația care a incheiat stagiunea precedenta pe locul doi.

Lovitura dura pentru Dinamo in mercato » „Cainii” au fost blocați, jucatorul semneaza contractul in Superliga

12:50, 09.06.2024 - Dinamo pierde prima ținta de transferuri din aceasta vara, pe Gicu Grozav, care va semna noul contract, cel tarziu luni seara. # Fotbalistului ii expira la final de iunie ințelegerea cu Petrolul, dar va continua in Superliga. Gicu Grozav este cel mai dorit fotbalist din aceasta pauza competiționala,…

Mesajul lui Mikel Arteta catre elevii sai cu privire la Harry Kane: „Acesta este cel mai bun lucru de facut!”

14:11, 09.04.2024 - Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, l-a laudat pe Thomas Tuchel, tehnicianul lui Bayern Munchen care va fi inlocuit la finalul sezonului din cauza ratarii titlului in Bundesliga. Arsenal și Bayern se vor duela marți, de la 22:00, in turul sferturilor Champions League. Arteta le-a atras atenția elevilor…

Record absolut atins de un jucator de la Bayern Munchen in ultimul meci din Bundesliga

17:55, 06.04.2024 - ​Thomas Muller joaca de aproape 15 ani pentru echipa de seniori a celor de la Bayern Munchen, iar internaționalul german a reușit sa stabileasca o performanța greu de egalat in tricoul bavarezilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?