Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Băutura le-a răpus:16 persoane au MURIT, iar altele s-au intoxicat grav cu ALCOOL CONTRAFĂCUT

Publicat:

Alcoolul a fost produs in fabrici clandestine si continea metanol, a declarat , purtatorul de cuvant al politiei de pe .

Consumatorii s-au imbolnavit rapid, iar pana acum s-au inregistrat 16 decese.

Doua persoane suspectate ca au fabricat alcool contrafacut au fost arestate in satul Mojokerto.

In anul 2009, 25 de oameni au murit pe dupa ce au consumat alcool contrafacut.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie intr-o familie din Dolj! Trei persoane s-au intoxicat dupa ce in casa s-a dat cu substanța impotriva puricilor. Un baiat de 11 ani a murit, iar mama și sora lui au ajuns la spital

11:41, 03.07.2024 - Tragedie intr-o familie din Dolj! Trei persoane s-au intoxicat dupa ce in casa s-a dat cu substanța impotriva puricilor. Un baiat in varsta de 11 ani a murit in ambulanța, iar mama și sora lui au ajuns la spital.

Trei persoane au cazut intr-un bazin adanc de aproximativ cinci metri din județul Sibiu. Un barbat de 35 de ani a murit

17:26, 10.06.2024 - Trei persoane au cazut intr-un bazin adanc de aproximativ cinci metri dintr-o localitate din județul Sibiu. Autoritațile au organizat o misiune de salvare. La fața locului au fost trimiși reprezentanți ISU și de la Serviciul de Ambulanța.

Alcoolul contrafacut a omorat opt persoane in Maroc. Alte 114 au fost internate in spital

22:10, 05.06.2024 - Situație ingrijoratoare provocata de consumul de alcool contrafacut in nord-vestul Marocului. Minimum opt persoane au murit intoxicate, au transmis miercuri autoritațile sanitare naționale, conform DPA.

Razboi in Ucraina, ziua 827. Bloc din Harkov, lovit de rachetele rusești

13:50, 31.05.2024 - Un bloc cu apartamente din orașul ucrainean Harkov a fost lovit de rachete rusești. Primul atac a avut loc pe parcursul nopții, iar al doilea s-a produs cand echipele de intervenție se aflau la fața locului. Cel puțin patru persoane au murit. Ucrainenii susțin ca cel puțin patru persoane au murit dupa…

Trei persoane au murit, iar o alta victima a fost ranita, dupa impactul dintre o mașina și un camion. Accidentul a avut loc in Bihor

08:35, 28.05.2024 - Un accident cumplit s-a produs, marți dimineața, pe DN1, in Bihor. Trei persoane au murit, iar o alta a fost ranita, dupa impactul dintre o mașina și un camion. Accidentul a fost devastator, astfel ca medicii nu au mai putut sa le salveze viața celor trei persoane. Cealalta a primit ingrijiri medicale.

Mai multe persoane au murit și altele au fost ranite intr-un atac violent cu cuțitul dintr-un spital din China

11:40, 07.05.2024 - Cel putin doua persoane au fost ucise si alte 21 au fost ranite intr-un atac cu cutitul care a avut loc intr-un spital din provincia Yunnan, in sud-vestul Chinei, a anuntat marti presa de stat, citand surse oficiale, relateaza CNN.

Un baraj din Kenya s-a rupt. Zeci de persoane au murit, altele au disparut

22:25, 29.04.2024 - Zeci de persoane au murit și altele au disparut dupa ce un baraj din Kenya s-a rupt. De vina sunt ploile torențiale care au provocat inundații catastrofale. Mii de oameni au fost nevoiți sa-și paraseasca locuințele.

Un roman, printre victimele exploziei de la o hidrocentrala din Italia. Cel puțin trei persoane au murit, iar altele sunt date disparute.

08:55, 10.04.2024 - Cel puțin trei oameni au murit, iar alte persoane sunt grav ranite sau date disparute in urma unei explozii puternice produse marți la o hidrocentrala din Italia, in apropiere de Bologna. Printre victime este și un roman.


Ce parere ai despre aceasta stire?