Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bătrâna torturată de fiica ei a murit. Agresoarea este încă liberă. „Merită spânzurată în chinuri“

Publicat:

Dupa doua luni in care imaginile din casa ororilor au facut inconjurul lumii, in mediul online a aparut stirea ca batrana batuta si umilita de catre propria fiica, din Creteni - Valcea, s-a stins din viata.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Autocar cu zeci de copii, implicat intr-un grav accident in județul Valcea. Un tanar de 22 de ani a murit

13:30, 15.06.2024 - Un autocar plin cu elevi a fost implicat, sambata, intr-un accident rutier pe DN 67, in judetul Valcea. S-a ciocnit cu un autoturism, soferul acestuia fiind declarat decedat. Trei copii si soferul autocarului au fost transportati la spital. Echipajele operative sosite la fata locului au constatat ca…

Un barbat de 45 ani a murit in secția de votare, in județul Valcea. Scrutinul a fost oprit

12:56, 09.06.2024 - Un barbat de 45 de ani a murit in secția de votare, chiar in clipa in care membrii comisiei ii dadeau buletinele de vot. S-a... The post Un barbat de 45 ani a murit in secția de votare, in județul Valcea. Scrutinul a fost oprit appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

A murit in secția de votare: Scrutinul a fost oprit

12:45, 09.06.2024 - Un barbat de 45 de ani a murit in secția de votare, chiar in clipa in care membrii comisiei ii dadeau buletinele de vot. S-a intamplat in județul Valcea, unde barbatul a mers sa iși exercite dreptul la alegerile locale și europarlamentare.

Accident grav in Valcea, provocat de un șofer baut! O persoana a murit și alte doua au fost grav ranite dupa ce o mașina și un autocar s-au ciocnit / FOTO

16:30, 16.05.2024 - Un grav accident de circulație s-a petrecut pe DN 67, in judetul Valcea! Un barbat in varsta de 65 de ani și-a pierdut viața, iar alte doua femei au fost grav ranite. In cazul șoferului de autocar, in urma testarii cu aparatul etilotest, a reieșit un rezultat de 0,10 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Decizie in cazul Alexandrei, tanara mama care a murit in chinuri la spital. Asistenta care a fost de garda in noaptea morții, despagubita de spital

17:00, 17.04.2024 - Rasturnare de situație in cazul Alexandrei Ivanov, tanara mama care a murit in chinuri la Spitalul Județean din Botoșani. Asistenta care a fost de garda in seara fatidica va primi despagubiri și i se va permite sa revina la munca.

Doi tineri au murit intr-un accident nimicitor, in județul Valcea. O fata de 14 ani, grav ranita VIDEO

12:20, 07.04.2024 - Un accident rutier tragic a avut loc la primele ore ale dimineții de duminica, in localitatea Dragoești, județul Valcea. Doi tineri și-au pierdut viața, iar o minora se lupta pentru supraviețuire, la spital.

Accident grav in Valcea: Doi baieți de 15 și 22 de ani au murit. O fata de 14 ani a fost ranita

11:06, 07.04.2024 - Un tanar de 22 de ani si altul de 15 ani au murit in noaptea de sambata spre duminica dupa ce au intrat cu masina intr-un autoturism parcat si apoi intr-un stalp. De asemenea, o fata de 14 ani a fost ranita, fiind transportata la spital.

Mama Mariei, femeia insarcinata care a murit in Bacau, a facut declarații. Cum s-au comportat medicii cu fiica ei, cand au ajuns la Maternitate: ”Am vorbit cu ea...”

08:40, 03.04.2024 - In urma cu o zi, o femeie insarcinata a avut un sfarșit tragic la Maternitatea din Bacau. S-a stins din viața la 24 de ore dupa ce a ajuns acolo, iar acum soțul ei ii acuza pe medici de malpraxis. Mama femeii a facut declarații revoltatoare despre cum i-a spus fiica ei ca s-ar fi comportat medicii cu…


Ce parere ai despre aceasta stire?