Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bătălia politică a ajuns pe garduri şi pereţi! Capitala este inundată cu inscripţii de diferite culori (GALERIE FOTO)

Publicat:

Concurenta politica afecteaza imaginea capitalei. In ultima perioada, pe tot mai multi pereti si garduri din oras apar inscripitii ce reflecta diferite opinii. Politia indeamna cetatenii sa reclame autorii citatelor, in cazul in care vor fi martorii unor astfel de situatii. 

Iata ce spun locuitorii capitalei:

"Nu este bine, acest lucru nu-mi place, trebuie sa existe o politica unica, nu sa mergem in zece parti - asa nu vom ajunge nicaieri. Acum nu mai avem vreo speranta".

"Este vorba, in primul rand, despre nivelul de cultura al oamenilor nostri. Un om cult, care are…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Spania va recunoaste statul Palestina cu Ierusalimul de Est drept capitala

12:05, 28.05.2024 - Spania va recunoaste statul Palestina, care va include Fasia Gaza si Cisiordania, unificat sub conducerea Autoritatii Nationale Palestiniene si cu Ierusalimul de Est drept capitala, a declarat marti premierul spaniol Pedro Sanchez, informeaza agentiile de presa.

Spania va recunoaste statul Palestina cu capitala la Ierusalimul de Est, anunța premierul Pedro Sanchez

11:30, 28.05.2024 - Spania va recunoaste statul Palestina, care va include Fasia Gaza si Cisiordania, unificat sub conducerea Autoritatii Nationale Palestiniene si cu Ierusalimul de Est drept capitala, a declarat marti premierul spaniol Pedro Sanchez.

Realizarile unui mandat: O comuna bogata din Teleorman toaca banii pe pavele, garduri, gratare in curtea școlii și studii de fezabilitate inutile

15:06, 22.05.2024 - Suntem in 2024: campanie electorala, alegeri locale și parlamentare. Val de promisiuni electorale, efervescența, polemici și dezbateri.   Ne-am hotarat sa facem un reportaj la ‘firul ierbii’, pentru a vedea realitatea de pe teren in contrast cu declarațiile pompoase despre realizari. Am ales un județ…

Ultima ora: Un barbat din Capitala amenința ca sinucide. Omul vrea sa sara de pe o parcare/ Foto

18:20, 09.05.2024 - Alerta in Capitala! Un barbat amenința ca se sinucide, vrand sa sara de pe o parcare. Poliția a trimis la fața locului echipaje speciale și negociatori de la mascați!Iata detaliile privind incidentul care este in plina desfașurareLa data de 09 mai 2024, in jurul orei 16:40,

A sarit de la etajul 2 al Inspectoratului: Poliția din capitala, in alerta dupa ce un minor reținut a fugit ieri

10:25, 24.04.2024 - Polițiștii din capitala sunt in alerta, dupa ce minor reținut și dus la Inspectoratul de Poliție Botanica a fugit, ieri, din incinta instituției. Informația a fost confirmata, pentru UNIMEDIA, de șefa secției Comunicare și Protocol a Inspectoratului General al Poliției, Diana Fetco.

Judecatoria Turda: Condamnat la inchisoare, dupa ce a vrut sa-și violeze… soția!

15:05, 05.04.2024 - Un barbat dintr-un sat din zona Campiei Turzii a fost condamnat la inchisoare de catre Judecatoria Turda, fiind acuzat de tentativa de viol. Victima este soția lui, cu care insa se afla in proces de divorț . Dupa inregistrarea procesului de divorț, intre cei doi au aparut tensiuni, in condițiile in…

(video) Un BMW și o Toyota, boțite intr-o intersecție din capitala: Poliția și ambulanța, la fața locului

10:45, 01.04.2024 - Un accident a avut loc in dimineața zilei de astazi pe o strada din sectorul Buiucani. Potrivit oamenilor legii, accidentul a fost inregistrat la ora 07:23, iar in urma impactului nimeni nu a avut de suferit.


Ce parere ai despre aceasta stire?