Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Băsescu îşi scrie memoriile: Am să vă dau eu să citiţi cartea. Veţi vedea adevărul

Publicat:

Fostul presedinte a declara ca isi va scrie memoriile. "Am sa va dau eu sa cititi cartea despre mine cand o termin si veti vedea adevarul", a spus fostul presedinte. ", va garantez ca in scris si vorbit fac atatea greseli de limba romana, respectiv de ortografie cate faceti dumneavoastra, deci sunt un om care are simtul limbii romane. In scoala generala am avut profesori de gramatica exceptionali, stiu (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Țara, caut președinte! Ce șanse sunt ca PSD și PNL sa aiba candidat comun la prezidențiale

02:05, 05.06.2024 - Susținerea unui candidat comun al PSD-PNL la alegerile prezidențiale depinde rezultatele alegerilor din 9 iunie, precum și de intrarea in cursa a lui Mircea Geoana, spun analiștii consultați de „Adevarul”.

VIDEO Marcel Ciolacu creioneaza portretul robot al viitorului președinte: Vom vedea daca voi candida

14:31, 04.06.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a enumerat, marți, intr-un interviu la Dc News, calitațile pe care trebuie sa le aiba un șef de stat și despre care liderul PSD spune ca Traian Basescu și Klaus Iohannis nu le-au avut.

Traian Basescu a facut anunțul legat de Nicușor Dan. Ce decizie a luat dupa ce finul Cirstoiu a parasit cursa?

12:36, 29.04.2024 - "Eu l-am susținut pe Nicușor Dan și la alegerile trecute. Eu l-am anunțat ca fiind soluția dreptei pentru Primaria Capitalei și va pot spune ca a reușit toate cablajele alea de pe stalpi sa le bage in trotuare, a reușit sa lucreze la infrastructura subterana, infrastructura de incalzire a Bucureștiului,…

Ce scrie presa din intreaga lume despre procesul penal al lui Trump, de la Beijing la Roma

05:16, 23.04.2024 - Imagini cu fostul președinte american Donald Trump intr-o sala de judecata din New York au insoțit nenumarate știri de prima pagina despre primul proces penal din istorie al unui președinte american in exercițiu sau fost președinte al SUA.

Calin Dobra: ”Asa am ajutat Lugojul! –  ADEVARUL despre sprijinul si finantarile din partea Consiliului Judetean Timiș, in mandatul meu de președinte”

10:35, 19.04.2024 - Ca lugojean, nascut si crescut in LUGOJ, am facut tot ce mi-a stat in putinta si atat cat mi-au permis atributiile legale ale functiei de presedinte al Consiliului Judetean Timis, functie pe care am detinut-o intre anii 2017-2020. Din aceasta pozitie, am alocat municipiului Lugoj, in mandatul meu…

Ciolacu: N-am facut coaliția cu PNL ca sa ajunga Ciuca sau eu președinte

18:45, 12.04.2024 - "Ne trebuie stabilitate politica. Nu putem construi fara stabilitate politica. (...) In acest moment avem o coalitie de guvernare. Am facut o alianta electorala in ceea ce priveste Europa, impotriva partidelor populiste si extremiste care vin si mint romanii, care vin si nu prezinta nicio alternativa.…

Aleksei Navalnii și-a scris memoriile, in secret, in timp ce era la inchisoare: Cand va fi publicata cartea „Patriot”

22:05, 11.04.2024 - Aleksei Navalnii și-a scris memoriile, in secret, in timp ce se afla la inchisoare. Cartea autobiografica, intitulata Patriot, va fi publicata la sfarșitul acestui an, a declarat joi vaduva sa Iulia Navalnaia, scrie stirileprotv.ro .

Vaduva lui Navalnii ii publica memoriile

20:11, 11.04.2024 - Memoriile postume ale principalului opozant al lui Vladimir Putin, Aleksei Navalnii, o marturie a „angajamentului sau neclintit in lupta impotriva dictaturii”, potrivit vaduvei sale, vor fi publicate pe 22 octombrie, a anuntat joi editorul american Knopf, potrivit AFP. „Aceasta carte este o marturie…


Ce parere ai despre aceasta stire?