Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bărbații ucraineni ar putea scăpa de mobilizare în schimbul unor taxe plătite de angajatori

Publicat:
Bărbații ucraineni ar putea scăpa de mobilizare în schimbul unor taxe plătite de angajatori

Ucraina studiaza posibilitatea de a le permite barbatilor apti pentru armata sa evite mobilizarea in schimbul unei cresteri a contributiilor financiare la bugetul de stat de catre companiile unde sunt angajati, in incercarea de a se ajunge la un echilibru intre asigurarea fortei de munca necesare economiei si a efectivelor pentru armata in razboiul cu Rusia, relateaza vineri agentia EFE, potrivit Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Numarul atacurilor chimice lansate de Rusia in razboi a crescut semnificativ, susține Ucraina

15:10, 24.06.2024 - Armata ucraineana a anunțat luni, 24 iunie, ca numarul atacurilor rusești cu gaze lacrimogene deturnate de la utilizarea primara a crescut. Ba mai mult, 715 astfel de atacuri au avut loc in luna mai.

Harta pe care Putin nu vrea s-o vada: ce a reușit armata ucraineana sa recucereasca

08:30, 20.06.2024 - Ucraina a recaștigat teritoriu la nord-est de al doilea oraș ca marime din Ucraina, Harkov, potrivit unor noi rapoarte, in timp ce Rusia continua atacurile asupra orașului de frontiera Vovchansk, care a fost afectat, informeaza newsweek.com.

Peste 3.000 de detinuti ucraineni au cerut mobilizarea in armata pentru a beneficia de eliberarea conditionata

18:06, 21.05.2024 - Peste 3.000 de detinuti de drept comun incarcerati in inchisorile din Ucraina au cerut sa fie mobilizati in armata, dupa ce presedintele Volodimir Zelenski a promulgat vineri o lege care permite eliberarea conditionata a detinutilor dispusi sa mearga pe front pentru a lupta in razboiul cu Rusia.

Rusii au lansat o ofensiva terestra in Harkov

15:25, 10.05.2024 - Rusia a lansat vineri o ofensiva terestra in regiunea Harkov (nord-est) si a incercat „sa strapunga liniile de aparare” ucrainene, a anuntat Ministerul Apararii ucrainean, afirmand ca luptele continua in acest sector, relateaza AFP. „In ultimele 24 de ore, inamicul a efectuat lovituri aeriene in sectorul…

Ce spun barbații ucraineni de peste hotare despre noua lege a mobilizarii care ii obliga sa se inregistreze pentru a beneficia de servicii consulare

23:05, 03.05.2024 - In condițiile in care Ucraina are nevoie disperata de soldați pentru a-și intari apararea in fața invaziei Rusiei, ambasadele ucrainene au suspendat temporar serviciile consulare pentru barbații de varsta militara, exercitand noi presiuni asupra acestora pentru a se intoarce acasa și a lupta.

"Nu mi-a mai ramas nimic" | Ea este bunica de 98 de ani din Ucraina care a mers pe jos 10 km, sub bombardamente, pentru a scapa de rusi

23:20, 30.04.2024 - Lidia Stepanivna, o femeie ucraineana, in varsta de 98 de ani a uimit militarii Ucraineni care au gasit-o mergand pe drum, sub bombardamente, pentru a scapa din regiunea controlata de Rusia din Donetsk.

Germania 'saboteaza' interesele Ucrainei in razboiul cu Rusia: masura care va genera furia lui Zelenski

14:35, 26.04.2024 - Germania „saboteaza” interesele Ucrainei in razboiul cu Rusia: masura care va genera furia lui ZelenskiGermania asigura ca barbații ucraineni nu vor fi privați de statutul de refugiat in țara, in ciuda deciziei Ucrainei de a suspenda temporar serviciile consulare pentru barbații cu varsta cuprinsa intre…


Ce parere ai despre aceasta stire?