Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bărbat din Alba, condamnat la 6 și 10 luni de închisoare după ce și-a biciuit cele trei fete

Publicat:

Un barbat din Alba a fost condamnat la 6 ani și 10 luni de inchisoare care și-a biciuit fiicele in varsta de 6,8 și 11 ani dupa ce acestea au vopsit cainele familiei pe picioare cu vopsea albastra. Acesta trebuie sa plateasca și daune de 30.000 de lei, informeaza Hotnews. l-a condamnat, ca […] Post-ul Barbat din Alba, condamnat la 6 și 10 luni de inchisoare dupa ce și-a biciuit cele trei fete apare prima data in Libertatea .

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scandal in BOR. Fostul episcop al Hușilor, condamnat la 8 ani de inchisoare pentru viol. Victimele, elevi ai Seminarului Teologic

09:35, 28.06.2024 - Fostul episcop al Hușilor, Corneliu Barladeanu, a fost condamnat la 8 ani de inchisoare pentru viol. Acesta a fost pus sub acuzare in urma dezvaluirilor facute de jurnaliștii Diana Oncioiu și Ovidiu Vanghele, relateaza HotNews.

Un barbat a fost condamnat la 12 ani de inchisoare. Este acuzat ca a filmat zone militare ruse și a ajutat Ucraina

16:45, 27.06.2024 - Justitia rusa a condamnat la 12 ani de inchisoare un barbat acuzat ca a filmat zone militare ruse in scopul de a ajuta Ucraina, au informat joi agentiile de presa ruse, citand Curtea Suprema a Crimeei, transmite AFP, potrivit Agerpres. 

Polițist bihorean, condamnat definitiv la 9 luni de inchisoare cu suspendare pentru purtare abuziva, dupa ce a batut un barbat

12:31, 14.05.2024 - Curtea de Apel Oradea a pronunțat, marți, sentința definitiva in cazul fostului adjunct al șefului de post din comuna Lugașu de Jos, Sandu Radu Modog, acuzat de purtare abuziva dupa ce a lovit un localnic care a sunat la 112 ca sa anunțe ca nu are curent.

Un barbat a fost condamnat la 1 an si 9 luni de inchisoare cu executare pentru uciderea unui caine

17:20, 26.04.2024 - Un barbat dintr-o comuna din Mures a fost condamnat definitiv la 1 an si 9 luni de inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de ucidere a animalelor cu intentie, dupa ce a omorat un caine pe un camp lovindu-l de mai multe ori cu un obiect contondent.

Știri Constanta: Barbat condamnat la inchisoare pentru furt, incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba

21:50, 24.04.2024 - La data de 23 aprilie a.c., politisti din cadrul Sectiei 1 Politie Rurala Baneasa au identificat un barbat, de 29 de ani, pe numele caruia Judecatoria Buftea a emis mandat de executare a pedepsei de un an si sase luni de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.Potrivit IPJ Constanta,…

De la o vorba, la cuțit, apoi la inchisoare: Un barbat, condamnat dupa ce si-a injunghiat interlocutorul cu care se certa pe o stada din Ungheni

15:36, 24.04.2024 - Un barbat de 45 de ani, din raionul Ungheni, a fost condamnat la inchisoare pe un termen de 5 ani, cu executarea pedepsei in penitenciar de tip semiinchis, dupa ce a injunghiat un alt barbat, cu care se certa pe o strada din Ungheni.


Ce parere ai despre aceasta stire?