Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: "O blondă se duce la ghicitoare: Mă iubesc doi!" Continuarea te va face să râzi în hohote

Publicat:

Se spune ca rasul e cel mai bun medicament pentru suflet și de asemenea, se spune ca oamenii fericiți sunt mai sanatoși. Așadar, redacția SpyNews.ro iți propune sa citești glumele de mai jos daca iți dorești sa ai o stare buna și sa te binedispui.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini senzaționale cu vedetele la o petrecere de clasa! Cum s-au imbracat! Au ținut cont de dress code-ul: “Metallic Vibes”? / PAPARAZZI

20:45, 19.06.2024 - Vedetele din Romania demonstreaza, inca o data, cat de creative sunt cand vine vorba despre ținute! In aceasta seara are loc o petrecere de clasa, iar paparazzii Spynews.ro sunt nelipsiți de la eveniment! Așadar, nu putem decat sa va spunem ca va prezentam imagini senzaționale imagini de la fața locului!…

Bancul zilei. O blonda intra in magazin și cere o bricheta. Ce a urmat starnește hohote de ras

12:55, 19.06.2024 - In lumea umorului, bancurile cu blonde ocupa un loc special. Uneori controversate, sunt populare și adesea raspandite in diverse contexte sociale. Un astfel de banc, care a ramas in memoria multor oameni, este despre o blonda și o bricheta. Bancul cu blonda și bricheta O blonda intra intr-un magazin…

Banc: "Dragul meu, doresc sa divorțez..." Continuarea te va face sa razi in hohote

00:35, 26.05.2024 - Daca pana la aceasta ora nu ți-ai luat doza de buna dispoziție, acum e momentul sa o faci. Iata cateva glume care iți vor aduce zambetul pe buze și pe care le poți impartași cu cei dragi.

Banc: ”Patronul unei companii discuta cu un tanar care cauta de lucru”. Continuarea te va face sa razi

11:30, 14.05.2024 - Daca nu știi ce sa faci sa aduci buna dispoziție in grupul tau de prieteni, redacția Spynews.ro iți vine in ajutor! Tot ce trebuie sa faci este sa le spui acest banc amuzant, care ii vor face pe toți sa rada in hohote. Poți sa il citești și colegilor de la locul de munca, pentru o zi cu zambetul pe…

Banc: „Ma doare rau spatele cand ma trezesc dimineața”. Continuarea te va face sa razi in hohote

14:30, 24.04.2024 - Vrei sa uiți de suparari? Relaxeaza-te și citește cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata glumele care te vor face sa razi in hohote. Nu uita ca este important sa te bucuri de clipe speciale.

Banc: „L-am prins cu una pe Facebook...”. Continuarea te va face sa razi in hohote

13:45, 19.04.2024 - Rasul este foarte important pentru o viața sanatoasa, așa ca nu uita ca este esențial sa uiți de stres și probleme! Uita de toate grijile cu cateva bancuri amuzante. Cele mai tari glume din toate timpurile.

Banc: "Nu am putut sa dorm deloc..." Continuarea te va face sa razi in hohote

23:46, 15.04.2024 - E luni seara, a inceput o noua saptamana, așadar e momentul perfect sa te bucuri și sa te relaxezi citind cateva glume care sa iți aduca zambetul pe buze. Termina-ți ziua cu zambetul pe buze!

Banc: "Sunteți acuzata ca ați aruncat cu o farfurie in capul soțului" Continuarea va starni hohote de ras

13:40, 11.04.2024 - Sa fii amuzant este probabil unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru sanatatea ta. Aproape ca te poți gandi la simțul umorului ca la un sistem imunitar al minții tale. Daca vrei sa te binedispui, citește glumele din randurile de mai jos.


Ce parere ai despre aceasta stire?