Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: „La examen, profesorul către student: De ce ești așa nervos?” Răspunsul te va amuza teribil

Publicat:

Este duminica, iar maine este un nou inceput de saptamana. Daca iți dorești sa-ți incepi ultima zi de weekend bine, insa nu ai idee cum, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi ți-am pregatit cateva glume extrem de haioase. Aceste bancuri ii vor amuza teribil și pe prietenii tai, asta daca iți dorești sa le impartașești și cu cei mai dragi oameni ție. Iata care este bancul zilei, dar și ce alte glume bune te vor amuza teribil astazi!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Studentul care și-a incendiat profesorul, nemulțumit de nota primita la examen, reținut pentru tentativa de omor

22:25, 27.06.2024 - Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a anunțat ca studentul de 21 de ani, cercetat pentru tentativa de omor, dupa ce a incercat sa-și incendieze profesorul pentru nota pe care i-a acordat-o, a fost reținut, joi, 27 iunie 2024.

Un student și-a incendiat profesorul

14:05, 27.06.2024 - Nemulțumit de nota mica primita la un examen, un student și-a incendiat profesorul. Incidentul a avut loc la o facultate din Constanța. „La data de 27 iunie a.c., in jurul orei 12.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul ca, in…

Caz șocant intr-o universitate din Romania: un student i-a dat FOC profesorului, nemulțumit de nota primita la examen

13:30, 27.06.2024 - La data de 27 iunie a.c., in jurul orei 12.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Coonstanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul ca, in incinta unei universitați din municipiul Constanța, ar fi avut loc un incident intre un cadru didactic și un student.Polițiștii deplasați…

Banc: "Doctorul catre pacient: - Aveți pofta de mancare?" Raspunsul te va amuza teribil

15:10, 07.05.2024 - Cu toții avem unele zile in care nu ne este ușor sa gasim motive sa zambim. Daca vrei sa te binedispui și sa iți pui un zambet pe fața, atunci ai ajuns in locul potrivit. Citește glumele din randurile de mai jos și impartașește-le cu prietenii, colegii de serviciu și chiar cu micuții din jurul tau.

Banc: "Un tanar vroia sa-i cumpere iubitei sale un cadou, dar nu prea știa ce..." Continuarea te va amuza teribil

10:31, 06.05.2024 - Cateva clipe de relaxare sunt binevenite oricand, așa ca noi va propunem un banc care va va aduce zambetul pe buze. "Un tanar vroia sa-i cumpere iubitei sale un cadou, dar nu prea știa ce...". Continuarea va va amuza teribil.

Banc: "Ai incredere totala in mine, nu?" Raspunsul te va amuza teribil

16:55, 02.05.2024 - Daca alegi ca la finalul celor opt ore petrecute la serviciu sa citești cateva bancuri, aceasta poate fi o modalitate eficienta de relaxare și de a te detensiona. Cand simți ca ești obosit sau stresat, cel mai bine e sa iei o scurta pauza și sa incerci sa te binedispui citind cateva glume care, cu siguranța,…

Banc: „Bula da examen la filosofie” Continuarea glumei te va amuza pe cinste

08:35, 25.04.2024 - Mai avem puțin și ne apropiem de weekend, iar dispoziția generala este necesara sa se schimbe. Bancurile de mai jos te vor face sa razi in hohote și iți vor face ziua mai bua de indata ce le vei citi.

Banc: "Tu crezi ca exista alta viața, dupa moarte?" Raspunsul te va amuza teribil

20:25, 16.04.2024 - Daca vrei sa iți termini ziua cu zambetul pe buze, noi iți propunem sa citești bancurile din randurile de mai jos. Dupa o zi grea la serviciu te vor ajuta, cu siguranța, sa ai o stare de spirit mai buna. Afla raspunsul la intrebarea: "Tu crezi ca exista alta viața, dupa moarte?"


Ce parere ai despre aceasta stire?