Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BĂILE FELIX Bijuteria balneară a României revitalizată prin investiții masive

Publicat:

este faimoasa pentru apele sale termale, unice in Europa datorita echilibrului fiziologic dintre compoziția chimica și temperatura. The post BAILE FELIX Bijuteria balneara a Romaniei revitalizata prin investiții masive first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

O PRIVIRE DETALIATA ASUPRA PENSIILOR Unde primești cea mai mare pensie din Europa?

09:50, 01.07.2024 - Cele mai mici șapte pensii medii din clasament se afla in țarile balcanice The post O PRIVIRE DETALIATA ASUPRA PENSIILOR Unde primești cea mai mare pensie din Europa? first appeared on Informatia Zilei .

Ciorba de varza cu piept de pui

11:46, 30.06.2024 - Ciorba de varza este o supa tradiționala romaneasca cu origini in Europa de Est, bazata pe varza acrita și adaptata local cu ingrediente precum carne de porc și legume. The post Ciorba de varza cu piept de pui first appeared on Informatia Zilei .

Piața mașinilor electrice se prabușește: Mai multe companii din Arad anunța disponibilizari masive!

17:00, 23.05.2024 - Mai multe companii din industria automotive din judetul Arad au notificat autoritatile cu privire la intentia de a recurge la concedieri colective, invocand scaderea comenzilor pentru masini electrice in Europa, iar unul dintre producatorii de componente a disponibilizat deja 97 de persoane.

Investiții masive in școli, drumuri, spații de joaca și alte obiective de interes public ...

11:05, 15.05.2024 - In comuna Ipotești s-au realizat investiții masive in ultimii ani, atat cu fonduri de la bugetul local, cat și de la bugetul național sau din fonduri europene.In ultimii trei ani și jumatate, numai de la bugetul local s-au cheltuit pentru realizarea diferitor obiective de interes public peste 13 ...

PREȚURI OSCILANTE Fondurile de investitii pariaza pe relansarea preturilor la gaze in Europa pe termen lung

08:01, 03.05.2024 - Investitorii pariaza din ce in ce mai mult pe faptul ca pretul gazelor naturale in Europa va creste pe termen lung... The post PREȚURI OSCILANTE Fondurile de investitii pariaza pe relansarea preturilor la gaze in Europa pe termen lung first appeared on Informatia Zilei .

PNL Turda: Modernizare fara precedent in cartierul Bai. 20 de strazi au fost complet transformate datorita unei investiții masive de fonduri europene! (VIDEO)

18:00, 24.04.2024 - Prin proiectul „Reabilitare și modernizare infrastructura rutiera și utilitați din corpul drumului in Baile Turda”, cu o valoare totala de 22.540.544,20 lei, am transformat strazi de pamant in artere moderne, asigurand un confort urban pentru locuitorii noștri și pentru toți cei care tranziteaza zona.…

INTALNIRE Premierul Ciolacu aduce din Qatar investiții de 15 miliarde euro

14:40, 17.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a inceput marti o vizita de lucru de doua zile in Qatar, iar pe agenda intrevederilor se afla dezvoltarea in Romania a unor proiecte de investitii in valoare de 15 miliarde de euro. The post INTALNIRE Premierul Ciolacu aduce din Qatar investiții de 15 miliarde euro first appeared…

ANALIZA SALARIILOR MEDII COMPARATE Romanii, printre cei mai slab platiți din Europa

12:36, 15.04.2024 - Ungurii și polonezii sunt platiți puțin mai bine, cu 11 euro, respectiv 11,9 euro pe ora. The post ANALIZA SALARIILOR MEDII COMPARATE Romanii, printre cei mai slab platiți din Europa first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?