Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bahrain - Acordul cu Israelul este un mijloc de protecție împotriva amenințărilor Iranului

Publicat:

Ministrul de interne din bin a declarat luni ca normalizarea relatiilor cu Israelul protejeaza interesele tarii sale si consolideaza parteneriatul strategic cu SUA, pe fondul unei amenintari permanente din partea Iranului, transmite Reuters potrivit Agerpres. "Nu este o abandonare a cauzei palestiniene ... este consolidarea securitatii cetatenilor din Bahrain si a stabilitatii lor economice", a declarat Rashid bin .

Bahrain a anuntat vineri ca va normaliza relatiile cu Israelul, urmand exemplul de luna trecuta al

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Israelul nu este implicat in moartea președintelui Iranului, Ebrahim Raisi, afirma un oficial de la Ierusalim

11:10, 20.05.2024 - Israelul nu a fost implicat in niciun fel in moartea președintelui iranian Ebrahim Raisi și a ministrului sau de externe Hossein Amir Abdollahian, a declarat un oficial pentru agenția de presa Reuters.

Ministrul de interne confirma. Un elicopter in care se afla președintele Iranului, accident aviatic

18:06, 19.05.2024 - Update. Un elicopter dintr-un convoi care transporta mai multi oficiali iranieni, printre care si presedintele Ebrahim Raisi, a efectuat duminica o aterizare fortata, a confirmat ministrul iranian de interne Ahmed Vahidi in urma relatarilor din presa, dar inca nu se cunoaste starea presedintelui, relateaza…

Polonia investește 10 miliarde de zloți pentru securizarea frontierei estice impotriva amenințarilor Rusiei și Belarusului

21:15, 18.05.2024 - Polonia va cheltui 10 miliarde de zloti (2,55 miliarde de dolari) in cadrul unui program de securizare a frontierei sale estice, in incercarea de a-si consolida apararea impotriva a ceea ce considera a fi o amenintare in crestere din partea Rusiei si a Belarusului, relateaza Reuters.

Ministrul de externe iranian califica drept 'regretabile' sanctiunile UE impotriva Iranului

10:00, 23.04.2024 - Sanctiunile anuntate de Uniunea Europeana dupa atacul iranian cu rachete si drone contra Israelului sunt ''regretabile'' intrucat Teheranul a actionat pentru a se apara, a sustinut marti ministrul de externe iranian Hossein Amirabdollahian, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

UE incepe procesul de extindere a sanctiunilor impotriva Iranului

21:25, 16.04.2024 - Seful diplomatiei europene Josep Borrell a anuntat marti ca unele state membre ale UE au cerut extinderea sanctiunilor impotriva Iranului, ca reactie la atacul iranian de sambata noaptea asupra Israelului, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Israelul promite marea razbunare impotriva Iranului: SUA și Marea Britanie incearca sa puna frana

08:25, 16.04.2024 - Israelul a declarat ca va exista un raspuns la barajul de drone și rachete lansat de Iran in weekend, in timp ce Marea Britanie și SUA indeamna Tel Avivul sa nu riposteze, pe fondul temerilor privind izbucnirea unui conflict mai amplu in Orientul Mijlociu, potrivit Sky News, informeaza Mediafax.

Israelul va raspunde atacului iranian, confirma seful Statului Major israelian

01:00, 16.04.2024 - Israelul va raspunde Iranului pentru atacul efectuat de acesta cu peste 300 de drone si rachete, a declarat luni seful Statului Major al armatei israeliene, generalul Herzi Halevi, relateaza Reuters.

Franța vrea sancțiuni impotriva Israelului, ca sa permita livrarea de ajutoare in Gaza: „O vom face daca va fi nevoie”

13:45, 09.04.2024 - Ministrul de Externe al Frantei, Stephane Sejourne, a declarat marti ca ar trebui sa fie exercitate presiuni si sa fie impuse sanctiuni la adresa Israelului, pentru ca acesta sa deschida punctele de trecere prin care sa fie livrat ajutor umanitar palestinienilor in Fasia Gaza, informeaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?