Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Babasha s-a gândit că nu o să mai fie chemat a doua zi la concertul Coldplay! „Dacă tu mă marginalizezi pe mine, înseamnă că tu ai o problemă cu tine”

Publicat:
Babasha s-a gândit că nu o să mai fie chemat a doua zi la concertul Coldplay! „Dacă tu mă marginalizezi pe mine, înseamnă că tu ai o problemă cu tine”

Cantarețul de manele Babasha, controversat pentru ca a urcat pe scena la concertul Coldplay de pe 12 iunie, nu se aștepta sa o mai faca și a doua zi, pe data de 13 iunie, noteaza click.ro. Babasha provine dintr-o familie buna și  studiaza muzica la Conservatorul din București. Tanarul de 22 de ani a fost invitatul lui , […] The post Babasha s-a gandit ca nu o sa mai fie chemat a doua zi la concertul Coldplay! „Daca tu ma marginalizezi pe mine, inseamna ca tu ai o problema cu tine” first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe svnews.ro…  

Sursa articol si foto: svnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mama lui Babasha nu știa ca fiul ei va canta la concertul Coldplay! Cum a convins-o sa vina in București: ”Cand au sunat-o...”

10:45, 20.06.2024 - Mama lui Babasha a fost in extaz cand și-a vazut fiul cantand pe scena la concertul Coldplay, in fața a 50.000 de oameni. Inainte sa ajunga la Arena Naționala, mama artistului nu știa unde vine și de ce a fost chemata in București! Iata ce i-a spus la telefon și cum a cinvins-o!

Babasha l-a avertizat pe Chris Martin, inainte sa urce pe scena, la concertul Coldplay! Artistul știa ce urmeaza sa se intample: ”I-am zis...”

23:25, 19.06.2024 - Chris Martin ar fi știut ce urmeaza sa se intample la concertul din București, dupa ce Babasha va urca pe scena. Cantarețul l-a avertizat ca exista șanse ca publicul sa reacționeze negativ, ceea ce s-a și intamplat. Iata cum i-a raspuns Chris Martin lui Babasha!

Cați bani a primit Babasha ca sa cante la concertul Coldplay din București! Adevarul despre speculații: ”Cine crede...”

15:10, 18.06.2024 - Babasha a raspuns la una dintre cele mai mari curiozitați! Artistul a dezvaluit cați bani a primit pentru a canta la concertul Coldplay! Cantarețul a pus punct speculațiilor și a spus adevarul despre ce s-an intamplat, de fapt, in spatele scenei.

Cine este Babasha, manelistul controversat care a urcat pe scena cu Coldplay: Provine dintr-o familie de cantareți de manele, dar studiaza muzica la Conservatorul din București

13:05, 15.06.2024 - Cantarețul de manele Babasha a starnit o serie de dezbateri in ultimele zile dupa ce a urcat pe scena alaturi de trupa britanica Coldplay. Prima data despre prezența manelelor la concertele internaționale, apoi despre rasism, cand a declarat pe rețelele de socializare ca „manelele sunt rau famate doar…

Cine sunt parinții lui Babasha, tanarul huiduit la concertul Coldplay. Așa arata femeia de la care cantarețul a moștenit talentul

11:41, 14.06.2024 - Iata cine sunt parinții lui Babasha, cantarețul de manele huiduit la concertul Coldplay de pe Arena Naționala din București. Iata cum arata femeia de la care tanarul a moștenit talentul, dar și ce mesaj de susținere a transmis aceasta dupa incident!

De la huiduieli, la aplauze. Babasha a cantat din nou la concertul Coldplay, dar publicul s-a comportat diferit. Reacția manelistului

10:46, 14.06.2024 - Cantarețul de manele Babasha a fost invitat din nou pe scena show-ului Coldplay de pe Arena Naționala, joi seara. Dupa ce la primul concert publicul l-a huiduit minute in șir, acum reacția a fost cu totul alta: oamenii l-au aplaudat la finalul prestației muzicale.

Bogdan de la Ploiești este revoltat, dupa ce a pațit Babasha la concertul trupei Coldplay. Cum il susține artistul: „Suntem ultima țara...” / VIDEO

08:10, 14.06.2024 - Bogdan de la Ploiești este revoltat, dupa ce a pațit Babasha la concertul trupei Coldplay, care s-a desfașurat pe Arena Naționala din București. Iata cum il susține artistul pe tanarul in varsta de 22 de ani!

Cine este Babasha, cantarețul de manele huiduit la concertul Coldplay. Provine dintr-o familie de artiști

12:25, 13.06.2024 - Babasha a fost invitatul trupei Coldplay la concertul pe care trupa britanica l-a susținut, miercuri, in București, pe Arena Naționala. Iata ce se știe despre artistul care e acum pe buzele tuturor!


Ce parere ai despre aceasta stire?