Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aviaţia turcă bombardează nordul Irakului

Publicat:

Foto: REUTERS/ turca a bombardat, în aceasta dimineata, regiunea muntoasa Qandil din Kurdistanul irakian, a afirmat un purtator de cuvânt al miscarii din Kurdistan (PKK)

Avioane de vânatoare turcesti au bombardat timp de o ora regiunea din nordul Irakului, unde se afla numeroase baze ale PKK, informeaza agentiile de presa internationale, fara a furniza detalii suplimentare privind aceasta operatiune.

Armata turca a lansat o ofensiva de anvergura în Kurdistanul irakian la jumatatea lunii octombrie,…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Hezbollah bombardeaza nordul Israelului dupa ce unul dintre membrii sai a fost ucis. Risc de exindere a conflictului in regiune

18:15, 20.06.2024 - Gruparea siita libaneza Hezbollah a anuntat joi ca a bombardat nordul Israelului ca represalii la uciderea unuia dintre combatantii sai intr-un atac israelian in sudul Libanului, a doua zi dupa un discurs incendiar al liderului gruparii, Hassan Nasrallah, relateaza AFP.

Ucraina franeaza inaintarea rusa in Harkov, insa rușii fac presiuni in Donetk. Avertisment privind deschiderea unui nou front

20:06, 29.05.2024 - Armata ucraineana a reusit sa limiteze inaintarea trupelor ruse pe noul sector de front deschis in regiunea nord-estica Harkov, insa rușii inainteaza in regiunea estica Donetk, unde ameninta orasul Pokrovsk. Ministrul ucrainean al apararii estimeaza ca Rusia se pregateste sa deschida inca un front in…

China face presiuni inainte ca noul președinte al Taiwanului sa preia mandatul și trimite 45 de avioane in jurul insulei

08:30, 15.05.2024 - Armata taiwaneza a detectat 45 de avioane chineze in jurul insulei, a anuntat miercuri Ministerul Apararii, cu mai putin de o saptamana inainte de preluarea mandatului de catre noul presedinte, Lai Ching-te.

Armata ucraineana spune ca Rusia a obținut „succese tactice” in regiunea Harkov. Situatia „s-a deteriorat semnificativ”

08:56, 13.05.2024 - Armata ucraineana a recunoscut luni „succese tactice” ale Rusiei in regiunea Harkov (nord-est), unde Moscova a afirmat ca a cucerit alte patru localitati din apropierea frontierei in cadrul ofensivei sale lansate vineri, care a dus la evacuarea a mii de civili, relateaza AFP, preluata de News.ro.

Lupte violente in Gaza. Israelul bombardeaza masiv sudul. Hamas rezista și cere armistițiu și retragerea IDF/ Jocurile se fac la Cairo

07:25, 08.05.2024 - Armata israeliana si-a intensificat atacurile aeriene miercuri in Fasia Gaza, unde a preluat deja controlul asupra trecerii de frontiera strategice cu Egiptul, tara gazda a discutiilor "ultimei sanse" in vederea unui acord de armistitiu asociat cu eliberarea ostaticilor, transmite AFP preluat de Agerpres.

Israelul bombardeaza intens orasul Rafah, din Fasia Gaza, desi Hamas a acceptat o propunere pentru un armistitiu. Cel putin 12 morti (VIDEO)

08:30, 07.05.2024 - Armata israeliana efectueaza bombardamente intense asupra estului orasului Rafah, chiar daca Hamas a anuntat ca a acceptat o propunere inaintata de Egipt si Qatar pentru un armistitiu cu Israelul in Fasia Gaza. Loviturile, necontenite vreme de 30 de minute, luni seara. Cel putin 12 morti, pana in acest…

Patru morți intr-un atac cu drona in nordul Irakului

09:50, 27.04.2024 - Patru muncitori au fost uciși vineri intr-un atac cu drona care a vizat o exploatare de gaze din regiunea Kurdistan din Irak, a declarat pentru Reuters un consilier al premierului irakian, informeaza Mediafax.

„O noapte de groaza.” Armata israeliana a bombardat nordul Fasiei Gaza, in cel mai puternic atac din ultimele saptamani

16:45, 23.04.2024 - Israelul a bombardat in timpul noptii nordul Fasiei Gaza, in unul dintre cele mai puternice atacuri din ultimele saptamani, provocand panica printre locuitori si facand una cu pamantul cladirile dintr-o zona in care armata israeliana isi retrasese anterior trupele, relateaza Reuters, potrivit News.ro. 


Ce parere ai despre aceasta stire?