Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avertisment pentru turiştii care pleacă în Grecia. Un virus periculos i-ar putea ucide

Publicat:

In urma cu o saptamana, Ministrul de Externe din a inclus insectele pe lista potentialelor pericole la care se expun cei care calatoresc in Grecia, in contextul in care in 2018 s-au inregistrat sute de cazuri de imbolnavire, cauzate de tantari, scrie , preluat de stirileprotv.ro. „Au fost suficient de multe cazuri incat sa realizam ca acum este o problema ce tine de sanatatea publica. Virusul a (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avertisment pentru turiștii din Grecia: „Nu va asumați riscuri inutile”

14:55, 25.06.2024 - In contextul unui val de caldura record, Grecia a emis un avertisment sever pentru turiști. Temperaturile au urcat pana la 43 de grade. Șase turiști au murit recent pe taramul Eladei, din cauza caniculei.

Care ar fi cauza morților subite din Grecia a fost elucidat: Ce se intampla, de fapt, cu turiștii care mor

20:00, 19.06.2024 - A fost un adevarat șoc atunci cand Michael Mosley, un medic și cunoscut prezentator TV din Marea Britanie, a fost gasit mort la inceputul acestei luni, dupa ce a facut o drumeție la temperaturi caniculare pe insula greceasca Symi.

mAiGreece, aplicație in 31 de limbi, inclusiv romana, pentru turiștii aflați in Grecia

13:20, 04.06.2024 - Ministrul grec al turismului, Olga Kefalogianni, și ministrul guvernanței digitale, Dimitris Papastergiou, au anunțat lansarea unei noi aplicații –  mAiGreece – destinate turiștilor, in 31 de limbi, inclusiv in limba romana, care ofera toate informațiile pentru o vacanța reușita in Grecia. Aplicația…

Studiu Vola.ro: peste 67% dintre romani au planuri de calatorie pentru vara aceasta. Care este prețul mediu pentru zborurile din vara și cum pot gasi turiștii bilete mai ieftine?

16:45, 31.05.2024 - Potrivit celui mai recent sondaj realizat de Vola.ro, 99% dintre respondenți spun ca au in plan o calatorie anul acesta, iar 67% dintre cei aceștia spun ca vor pleca in vacanța in urmatoarele 3 luni. Principalele țari in care iși vor petrece romanii concediul de vara sunt Spania, Italia, Romania, Grecia…

Ministrul polonez de Externe face apel la reinarmarea pe termen lung a Europei: „O schimbare in materie de securitate”

09:41, 25.05.2024 - O reinarmare a Europei pe termen lung, in care Marea Britanie poate juca cel mai important rol posibil, este necesara pentru a invinge ambițiile imperialiste ale Rusiei, a susținut ministrul polonez de Externe, relateaza The Guardian.

David Cameron nu este de acord cu oprirea livrarilor de arme catre Israel: Acest lucru ar intari Hamas

17:05, 12.05.2024 - Ministrul britanic de Externe a declarat duminica la BBC ca oprirea vanzarilor de arme catre Israel ar intari Hamas, o declaratie contradictorie cu punctul de vedere al administratiei Biden. David Cameron a subliniat ca Marea Britanie se afla intr-o "pozitie complet diferita" de cea a Statelor Unite. 

Vacanța la bulgari va fi mai scumpa

09:46, 20.04.2024 - In conditiile in care sarbatorile din luna mai marcheaza debutul turismului la Marea Neagra, bulgarii si turistii straini care se pregatesc de evadarile lor anuale se confrunta cu o realitate dura: calatoriile in acest an vor fi mai costisitoare, cheltuielile fiind asteptate sa fie mai mari cu 10 –…

Ministrul leton de externe iși da demisia dupa ce a cheltuit 1,3 milioane euro din bani publici pe zboruri private in vizite oficiale

15:50, 29.03.2024 - Krisjanis Karins, ministrul leton de externe, a declarat ca va demisiona in urma unui scandal legat de utilizarea fondurilor de stat pentru a plati zboruri private in perioada in care a fost prim-ministru, transmite The Guardian.


Ce parere ai despre aceasta stire?