Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avertisment pentru turişti: Grecia va fi lovită de furtuni puternice

Publicat:

" informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa se deplaseze pe teritoriul ca, Serviciul de Meteorologie elen (EMY) avertizeaza cu privire la schimbarea vremii, incepand cu data de 22 august 2015, respectiv producerea unor furtuni puternice in regiunile Macedonia centrala si estica, Tessalia, insulele Sporades, Tracia, nordul insulei Evia si alte zone din partea continentala estica", potrivit atentionarii transmise de .

Mai mult, elen pentru recomanda…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

MAE a emis o avertizare de calatorie pentru romanii care vor sa mearga in Grecia: Risc de incendii și furtuni

16:15, 03.07.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informeaza ca in anumite zone ale Republicii Elene, potrivit Serviciului de Meteorologie, se vor inregistra in cursul zilei de miercuri temperaturi foarte ridicate, adaugand ca masele de aer instabile vor provoca și inrautatirea vremii.

Concediu in Grecia 2024: MAE avertizeaza asupra riscului ridicat de incendii și a temperaturilor ridicate

15:50, 03.07.2024 - Concediu in Grecia 2024: MAE avertizeaza asupra riscului ridicat de incendii și a temperaturilor ridicate Concediu in Grecia 2024: MAE avertizeaza asupra riscului ridicat de incendii și a temperaturilor ridicate. Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informeaza ca in anumite zone ale Republicii Elene,…

Atenționare de calatorie pentru Grecia, emisa de MAE. Risc de incendii și de furtuni in trei zone frecventate de romani

15:05, 03.07.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) ii informeaza pe romanii care se afla, tranziteaza sau intenționeaza sa calatoreasca in Republica Elena ca, potrivit Serviciului elen de Meteorologie, in data de 3 iulie 2024, se vor inregistra temperaturi foarte ridicate in anumite zone ale țarii.

MAE, atentionare de calatorie pentru Polonia. Autoritațile locale au emis avertizare de furtuni puternice

18:20, 28.06.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Republica Polona ca autoritatile locale au emis avertizare de furtuni puternice (nivel 2) pentru intreaga tara.

Atentionare pentru romanii care merg in vacanța in Grecia. Cinci regiuni sunt cu risc majori de incendii

17:36, 11.06.2024 - Autoritațile romane au emis o atenționare de calatorie in Grecia din cauza riscului crescut de incendii. Aceasta este valabila de marți pana vineri. ”Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informeaza cetațenii romani care se afla, tranziteaza sau intenționeaza sa calatoreasca in Republica Elena ca Serviciul…

Avertisment ANM de ultim moment! A fost anunțat un cod roșu de ploi torentiale, furtuni și grindina

15:30, 11.06.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un avertisment de ultim moment! Meteorologii au anunțat un cod roșu de ploi torentiale, furtuni și grindina. Iata ce au transmis specialiștii, dar și ce zone din Romania sunt vizate de atenționare!

MAE, atenționare de calatorie pentru romani! In ce țara au fost anunțate furtuni puternice

19:15, 02.06.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenționare de calatorie pentru romani! Intr-o țara au fost anunțate furtuni puternice, iar turiștii trebuie sa fie foarte atenți și sa ia masurile necesare. Iata despre ce zona este vorba mai exact!

Avertisment ANM! Furtuna Renata se indreapta spre Romania. Se anunța ploi, frig si vijelii puternice

13:50, 15.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un avertisment de ultim moment! Furtuna Renata se indreapta spre Romania. Meteorologii din țara noastra anunța ploi, frig si vijelii puternice.


Ce parere ai despre aceasta stire?