Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Autorul masacrului de la Toulouse voia să moară pentru a avea 72 de fecioare

Publicat:

Directorul unitatilor speciale RAID, Amaury de Hauteclocque, cel care a coordonat asaltul asupra locuintei lui , a declarat ca acesta dorea sa fie omorat pentru a fi "martir".

"Merah a spus ca era mujahedin si intrase in razboi cu Franta pe 11 martie, ziua cand omorase primul militar la Toulouse. Ne-a spus ca dorea sa moara cu arma in mana, pentru a fi cu Allah si a primi 72 de fecioare. Joi la ora 10.30, planul meu de asalt a fost aprobat de autoritati si pus in aplicare", a spus oficialul francez.

Islamistul francez de origine algeriana…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Fotbalistul francez Tchouameni afirma ca il „ingrozesc” opțiunile politice „extreme”

16:36, 23.06.2024 - Mijlocașul francez al echipei Real Madrid, Aurelien Tchouameni, a declarat duminica ca il „ingrozesc” opțiunile politice „extreme”, referindu-se la alegerile legislative anticipate din Franța din 30 iunie (primul tur) și 7 iulie (al doilea tur). In viața de zi cu zi, imi este teama de extreme. Sunt…

Trei moldoveni, arestați in Franța: Ar fi aplicat pe ziduri, in Paris, graffiti cu sicrie și mesajul „soldat francez in Ucraina”

16:30, 08.06.2024 - Trei persoane din Republica Moldova au fost retinute si plasate in arest la Paris, fiind suspectate ca au aplicat pe ziduri sabloane de tip graffiti ce reprezinta sicrie, insotite de mentiunea "soldat francez in Ucraina", potrivit BFMTV, scriu stirileprotv.ro .

Trei persoane din R. Moldova, arestate in Franța: Ar fi aplicat pe ziduri, in Paris, graffiti cu sicrie și mesajul „soldat francez in Ucraina”

16:15, 08.06.2024 - Trei persoane din Republica Moldova au fost retinute si plasate in arest la Paris, fiind suspectate ca au aplicat pe ziduri sabloane de tip graffiti ce reprezinta sicrie, insotite de mentiunea "soldat francez in Ucraina", potrivit BFMTV, scriu stirileprotv.ro .

Kylian Mbappe la Jocurile Olimpice - o chestiune de stat pentru Franța

16:30, 26.05.2024 - Ministrul francez al sporturilor, Amelie Oudea-Castera, a confirmat sambata ca marți, la Palatul Elysee, a avut loc o intalnire "privata" intre președintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, și președintele francez, Emmanuel Macron, cu privire la posibila participare a lui Kylian Mbappe la JO,…

Lahm vede Franta in postura de mare favorita la EURO 2024

14:56, 21.05.2024 - Directorul turneului EURO 2024, fostul fotbalist german Philipp Lahm, a indicat Franta, campioana mondiala din 2018, drept echipa favorita pentru a castiga titlul european din aceasta vara, scrie Xinhua, potrivit Agerpres.

Noua Caledonie, teritoriul francez de peste mari cuprins de violențe, teren de joc al serviciilor secrete din mai multe țari

15:15, 16.05.2024 - Ciocnirile din ultimele zile intre manifestanți și poliție in Noua Caledonie, controlata de Franța, sunt rezultatul unei interferențe straine, a declarat joi,16 mai, Parisul, in timp ce oficialii locali au promis sa restabileasca ordinea in acest teritoriu din Pacificul de Sud.

Kylian Mbappe și-a anunțat plecarea de la PSG: „Va fi ultimul meu meci pe Parc des Princes”. Unde se transfera

22:21, 10.05.2024 - Internaținalul francez Kylian Mbappe (25 de ani) a anunțat, oficial, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Instagram, ca se va desparți de PSG la finalul acestui sezon, dupa 7 ani pe Parc des Princes, relateaza L'Equipe și .Le Parisien. Cel mai probabil, atacantul va ajunge la Real Madrid.Dupa dezamagirea…

Rezultate preliminare incurajatoare furnizate de un tratament impotriva maladiei Parkinson

00:30, 08.04.2024 - Un tratament a demonstrat ca incetineste progresia simptomelor motorii ale maladiei Parkinson in cadrul unui studiu clinic realizat pe pacienti aflati intr-un stadiu incipient al bolii, un rezultat descris ca fiind o premiera, desi ramane sa fie confirmat intr-un studiu mai amplu, informeaza AFP, potrivit…


Ce parere ai despre aceasta stire?