Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Autoritățile iraniene au permis anchetatorilor ucraineni accesul la fragmente din avion

Publicat:

Autoritațile iraniene au permis anchetatorilor ucraineni sa aiba acces la fragmentele avionului Boeing 737-800, care s-a prabușit miercuri la scurt timp de la decolare, se arata intr-un comunicat al cabinetului președintelui ucrainean, relateaza site-ul agenției , potrivit Mediafax.

"Este prea devreme pentru detalii specifice ale investigației", se arata in comunicat.

Cabinetul președintelui a informat de asemenea ca anchetatorii colecteaza ADN de la rudele ucrainenilor care au murit in incidentul aviatic pentru a identifica victimele.

Iranul a invitat o…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atac cu drone asupra portului rus Novorosiisk. Autoritațile au restricționat accesul pe plaja VIDEO

13:50, 03.07.2024 - Accesul pe plaja in Novorosiisk, port rus la Marea Neagra, a fost restrictionat miercuri dimineata, potrivit primarului acestui oras, dupa ce fortele de aparare ruse au raportat ca au respins un atac cu drone, informeaza Reuters.

Premiera in SUA: un stat obliga companiile petroliere sa plateasca pentru daunele provocate de schimbarile climatice

13:15, 06.06.2024 - Vermont a devenit primul stat american care a adoptat o lege prin care companiile producatoare de combustibili fosili vor trebui sa plateasca o parte din pagubele cauzate de schimbarile climatice. Premiera legislativa a fost inițiata dupa ce statul american a suferit inundații catastrofale in timpul…

Iranul accentueaza din nou represiunea și aresteaza 35 de oameni pe care-i acuza ca participau la o „rețea de sataniști”

17:26, 01.06.2024 - Autoritațile din Iran au anunțat, sambata, prin intermediul presei de stat, ca au arestat 35 de oameni „vinovați de satanism” și de participare la o „rețea de sataniști”, in provincia Khuzestan, din sud-vestul țarii.

Proiect adoptat tacit de Senat: Conditiile in care un minor de 17 ani poate conduce un un autovehicul

20:25, 27.05.2024 - Un minor in varsta de 17 ani care detine permis auto categoriile B si BE poate conduce un autovehicul daca este asistat de o persoana care are permis de conducere din aceeasi categorie de minimum 10 ani, cel din urma fiind raspunzator in solidar cu minorul aflat in culpa pentru incalcarea regulilor…

Iranul a cerut și ajutorul SUA dupa prabușirea elicopterului care a dus la moartea președintelui Ebrahim Raisi. Raspunsul americanilor

08:51, 21.05.2024 - Statele Unite au transmis ca le-a fost solicitat ajutorul de catre Iran dupa prabușirea elicopterului prezidențial, duminica, accident in care președintele Ebrahim Raisi și mai mulți oficiali iranieni au fost uciși. Solicitarea iranienilor, care considera Statele Unite și Israelul drept adversarii sai…

Tinerii ar putea locui in Marea Britanie fara permis de ședere, la fel ca inainte de Brexit

09:05, 19.04.2024 - Uniunea Europeana vrea sa ajunga la un acord cu Marea Britanie privind libera circulație. Propunerea este ca tinerii din UE și din Regatul Unit sa poata circula și lucra fara restricții. Autoritațile britanice vor analiza propunerea Uniunii Europene.Comisia Europeana cauta discuții pentru un acord care…

Iranul anunța ca atacul asupra Israelului si-a atins toate obiectivele: „Nu avem nicio intenție de a continua operațiunea”

11:20, 14.04.2024 - Seful fortelor armate iraniene a afirmat duminica aceasta ca atacul intreprins in timpul noptii impotriva Israelului „si-a atins toate obiectivele”, precizand, totodata, ca niciun centru urban sau economic nu a fost vizat de dronele si rachetele iraniene, informeaza AFP, citata de Agerpres.

TURISM MONTAN Accesul strainilor pe Muntele Everest este din nou permis

10:45, 09.04.2024 - Prima oara de la debutul pandemiei, China a redeschis accesul alpiniștilor straini catre Muntele Everest prin Tibet, relateaza CNN. The post TURISM MONTAN Accesul strainilor pe Muntele Everest este din nou permis first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?