Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Autorităţile din Thailanda au emis avertizări de căldură extremă pentru zeci de provincii ale ţării

Publicat:

Autoritatile din Thailanda i-au avertizat sambata pe locuitorii din regiuni extinse din intreaga tara, inclusiv pe cei din capitala Bangkok, cerandu-le sa nu iasa din locuinte din cauza unui val de caldura extrema, informeaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avertizari meteo de caldura excesiva. Cod portocaliu in vestul țarii

13:06, 21.06.2024 - Avertizari meteo de caldura excesiva. Cod portocaliu in vestul țarii. Zona de vest a țarii va fi sub incidența unui Cod portocaliu de caldura in zilele de vineri și sambata, iar duminica se instituie Cod galben. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, astazi este...

Un val de caldura extrema lovește și vestul țarii

12:40, 20.06.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a emis doua avertizari meteorologice de Cod Portocaliu pentru zilele de 20 și 21 iunie 2024, in contextul unui val de... The post Un val de caldura extrema lovește și vestul țarii appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Avertizari de Cod Galben si Cod portocaliu de caldura extrema in Romania, in urmatoarele doua zile

11:15, 19.06.2024 - Caldura sufocanta in Romania. Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, 19 iunie 2024, noi avertizari Cod Galben si Cod portocaliu de caldura extrema, valabile in toata tara pe parcursul urmatoarelor doua zile.

Șase pelerini au murit din cauza temperaturilor de 50 de grade. Caldura extrema la pelerinajul de la Mecca

13:36, 16.06.2024 - Cel mai mare pelerinaj religios din lumeMinisterul de Externe iordanian a confirmat ca toate victimele se aflau in Arabia Saudita pentru a lua parte la cel mai mare pelerinaj religios din lume, Hajj-ul, desfașurat anual la Mecca. Tragedia subliniaza pericolele pe care caldura extrema le poate prezenta…

Ce e de facut daca iți ia foc vacanța. Val de caldura extrema in destinațiile de vacanța preferate de romani

23:15, 10.06.2024 - In mijlocul unui val de caldura extrema, Europa de Sud-Est, inclusiv Grecia și Cipru, se confrunta cu temperaturi record. Autoritațile elene se tem ca incendiile de vegetație timpurii. Insa pune canicula in pericol vacanțele romanilor?

Primul val de caldura din SUA: Temperaturi record așteptate in vestul și sudul țarii

23:10, 04.06.2024 - Milioane de persoane din vestul si sudul Statelor Unite se vor confrunta cu primul val de caldura din aceasta vara, care va incepe marti, in contextul in care temperaturile ar putea sa depaseasca 37,8 grade Celsius in aceasta regiune, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Un mort și 30 de raniti din cauza unor turbulențe in timpul unui zbor Londra – Singapore

14:55, 21.05.2024 - O persoana a murit și 30 au fost ranite din cauza unor turbulențe intr-o cursa Londra – Singapore a companiei Singapore Airlines care a intalnit un front de turbulențe severe, cu o ora și 30 minute inainte de a ajunge la destinație. ????????????Singapore Airlines Boeing 777 flight SQ321 from London…

Europa se incalzește de doua ori mai repede decat restul planetei: „In 2023 a fost un record de zile cu caldura extrema”

10:10, 22.04.2024 - Europa s-a confruntat in 2023 cu un numar record de zile in care caldura resimtita a fost „extrema” pentru organismul uman, din cauza temperaturilor de peste 35 sau chiar 40 de grade Celsius, ale caror efecte asupra oamenilor au fost accentuate de umiditate, absenta vantului sau de betonul incins, in…


Ce parere ai despre aceasta stire?