Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Autoritățile din Crimeea interzic activitatea adunării tătarilor

Publicat:

Autoritațile Peninsulei Crimeea, anexata in martie 2014 de Rusia, au interzis miercuri activitatea adunarii tatarilor din Crimeea, o comunitate musulmana autohtona care se opune Moscovei, scrie AFP.

Aceasta adunare, Medjlis, s-a reunit pâna în prezent sub presiune, iar mai mulți dintre membrii sai, printre care liderul istoric al tatarilor din Crimeea, , au fost exilați din peninsula.

Miercuri, procurorul Crimeii, , a anunțat ca a decis sa "opreasca activitațile Medjlisului" care, în opinia…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Polonia și Țarile Baltice solicita UE sprijin sporit pentru apararea frontierelor cu Rusia și Belarus

12:45, 27.06.2024 - Polonia, Lituania, Letonia și Estonia au cerut miercuri, 26 iunie, Uniunii Europene sa construiasca o linie de aparare de-a lungul frontierei lor cu Rusia și Belarus pentru a proteja UE de amenințarile militare și de alte acțiuni daunatoare ale Moscovei.

De ce a invadat Putin Ucraina? Raspuns pentru Nigel Farage și alții care acuza NATO

16:11, 26.06.2024 - Unii politicieni occidentali precum Nigel Farage și Donald Trump risca sa legitimeze imperialismul rusesc daca dau curs retoricii false a lui Vladimir Putin cu privire la responsabilitatea NATO in declanșarea razboiului din Ucraina, comenteaza Politico.Extinderea NATO a declanșat invazia rusa din Ucraina?…

Ucraina a lovit cu drone o stație radar de avertizare nucleara din Rusia. Avertismentele experților

11:05, 27.05.2024 - Kievul a lovit stația radar Armavir din regiunea de granița Krasnodar pe 23 mai, avariiind instalația care ofera aparare aeriana convenționala, dar care face parte și din sistemul de avertizare nucleara al Moscovei.

LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 807 | Bombardamente asupra Harkov. Rusia anunța ca a doborat o drona care se indrepta spre Moscova

07:31, 10.05.2024 - Forțele ruse au atacat vineri noapte, 10 mai, orașul Harkov și orașul Derhaci din regiunea Harkov. In urma atacului, o cladire rezidențiala a fost avariata, iar o persoana a fost ranita, au anunțat primarul Harkovului, Ihor Terekhov, și guvernatorul regiunii, Oleh Sineguhov. In același timp, primarul…

Daca Ucraina va cadea pe campul de lupta, Republica Moldova va fi urmatoarea ținta a Rusiei | Washington Post

23:35, 26.04.2024 - Dupa cateva luni de tergiversari, Congresul SUA a aprobat marți ajutorul destinat luptei Ucrainei impotriva agresiunii militare rusești. Dar scopurile expansioniste ale lui Vladimir Putin nu se opresc in aceasta țara. In Republica Moldova, situata intre o Ucraina greu incercata și Romania, interferența…

Polonia ridica miza și amenința Rusia: 'Un atac rusesc asupra NATO s-ar solda cu o infrangere a Moscovei!' (VIDEO)

19:55, 25.04.2024 - Un atac al Rusiei asupra NATO s-ar incheia cu o infrangere pentru Moscova, dar NATO trebuie sa-si sporeasca apararea, a declarat joi ministrul polonez de externe, Radek Sikorski, intr-un discurs tinut in Parlament, relateaza Associated Press, informeaza News.ro.

VIDEO | Rusia este all-in in razboiul din Ucraina: Au trimis mașini de golf și motociclete pe front

00:00, 11.04.2024 - O recenta inregistrare video publicata de forțele de invazie rusești a prezentat un atac surprinzator al trupelor lor, ilustrand cum anumiți militari ai Moscovei au utilizat motociclete in timpul unui asalt asupra pozițiilor ucrainene.

Vladimir Putin pregatește ceva major: Rusia intensifica activitatea pe un poligon pentru teste nucleare

23:55, 08.04.2024 - Un expert japonez specializat in problemele armatei ruse a estimat ca intensificarea lucrarilor de construcții pe un poligon folosit pentru teste nucleare din nordul Rusiei, observata inca din anul trecut, crește probabilitatea unui nou test nuclear din partea Moscovei.


Ce parere ai despre aceasta stire?