Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Auto: Finlandezul Latvala (Toyota) a câștigat Raliul Suediei

Publicat:

Finlandezul Jari-Matti Latvala (Toyota) a caștigat, duminica, Raliul automobilistic al Suediei, etapa a doua a de raliuri (WRC), in timp ce campionul mondial en titre, francezul Sebastien Ogier (M-Sport/Ford), a sosit al treilea.

Echipajul Jari-Matti Latvala/Miikka Anttila a fost cronometrat cu timpul cumulat de 2 h 36 min 03 sec 6/10, pe locul al doilea venind estonienii Ott Tanak/Raigo Molder ( RS), la 29 sec 2/10, podiumul fiind completat de francezii Sébastien Ogier/Julien Ingrassia ( RS), la 59 sec 5/10, etc.

Latvala a…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Max Versappen a castigat Marele Premiu al Canadei la Formula 1

08:35, 10.06.2024 - Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) a castigat Marele Premiu al Canadei, a noua etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, la capatul unei curse foarte animate, desfasurata duminica pe circuitul Gilles Villeneuve din Montreal.

Charles Leclerc a triumfat in sfarsit la el acasa. Monegascul a castigat a opta etapa a CM de Formula 1: A fost un vis al nostru

19:10, 26.05.2024 - Monegascul Charles Leclerc (Ferrari) a castigat, duminica, Monaco Grand Prix, a opta etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, potrivit news.roEtapa urmatoare, Marele Premiu al Canadei, va avea loc in data de 9 iunie, la Montreal.

Formula 1: Pilotul monegasc Charles Leclerc (Ferrari) a castigat Marele Premiu al Principatului Monaco

19:10, 26.05.2024 - Pilotul monegasc Charles Leclerc Ferrari a castigat, duminica, pentru prima oara in cariera sa Marele Premiu al Principatului Monaco, a opta etapa a Campionatului Mondial de Formula 1 din acest sezon, potrivit Agerpres. Australianul Oscar Piastri McLaren si spaniolul Carlos Sainz Jr Ferrari au completat…

Sebastien Ogier, de la Toyota, este pe primul loc la finalul zilei de sambata in Raliul Portugaliei

10:25, 12.05.2024 - Pilotul francez Sebastien Ogier (Toyota) este pe primul loc la finalul zilei de sambata in Raliul Portugaliei, a cincea etapa a Campionatului Mondial de Raliuri (WRC), si se indreapta spre a sasea sa victorie in Raliul Portugaliei, un record, scrie AFP, citat de Agerpres.

Raliul automobilistic al Croatiei: romanii sunt pe patru la categoria WRC3 si pe tot pe patru la juniori

03:25, 20.04.2024 - Belgianul Thierry Neuville (Hyundai) si britanicul Elfyn Evans (Toyota) sunt la egalitate in fruntea clasamentului Raliului automobilistic al Croatiei, a patra etapa a Campionatului Mondial de Raliuri (WRC), dupa cele opt probe speciale desfasurate vineri.

Max Verstappen a castigat Marele Premiu al Japoniei, a patra etapa a Campionatului Mondial de Formula 1

10:30, 07.04.2024 - Olandezul Max Verstappen (Red Bull) a castigat, duminica, Marele Premiu al Japoniei, a patra etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, conform news.ro.Pentru Verstappen este al treilea succes din actualul sezon si al 57-lea din cariera.

Kalle Rovanpera a castigat Raliul Kenyei

16:45, 31.03.2024 - Pilotul finlandez Kalle Rovanpera (Toyota) a castigat duminica Raliul Kenyei, a treia etapa a Campionatului Mondial (World Rally Championship), dominandu-si cu autoritate rivalii pe traseele africane, potrivit Agerpres. Castigator al titlului mondial in ultimele doua sezoane, Rovanpera s-a impus…

Finlandezul Kalle Rovanpera domina Raliul Kenyei

20:15, 30.03.2024 - Pilotul finlandez Kalle Rovanpera (Toyota) domina Raliul Kenyei, a treia etapa a Campionatului Mondial (WRC), incheind ziua de sambata cu un avans important fata de rivalii sai, potrivit Agerpres. Castigator al titlului mondial in ultimele doua sezoane, Rovanpera a optat in acest an pentru un program…


Ce parere ai despre aceasta stire?