Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Auto - F1: Germanul Pascal Wehrlein, pregătit să-i ia locul lui Nico Rosberg la Mercedes

Publicat:

Pilotul german Pascal Wehrlein, debutant in acest sezon de Formula 1 la echipa Manor, s-a declarat pregatit sa-i ia locul lui la echipa Mercedes, caștigatoarea titlului mondial la piloți și pe echipe, relateaza DPA.

''Un sezon în Formula 1 nu e mult, dar ma simt pregatit și încrezator pentru a-mi face treaba'', a declarat Wehrlein, 22 ani, care a fost nominalizat de revista Autosport pentru premiul ''Rookie of the Year''.

Cea mai buna performanța a lui Wehrlein în acest sezon a fost un loc 10 în al Australiei. El…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

F1: Lando Norris, cel mai rapid in prima sesiune de antrenamente libere inainte de MP al Spaniei

19:10, 21.06.2024 - Pilotul britanic Lando Norris (McLaren-Mercedes) a avut cel mai bun timp vineri, in prima sesiune de antrenamente libere inainte de Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei, pe circuitul Montmelo (Barcelona), potrivit Agerpres.

Formula 1: Surpriza in Canada - George Russell, pole-position pentru Mercedes

10:00, 09.06.2024 - George Russell va pleca din pole-position in Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Pilotul celor de la Mercedes va fi urmat de Max Verstappen (RedBull) și cei doi piloți de la McLaren: Lando Norris și Oscar Piastri.

Formula 1: George Russell va porni de pe prima pozitie a grilei in Marele Premiu al Canadei

01:26, 09.06.2024 - George Russell (Mercedes) va porni de pe prima pozitie a grilei in Marele Premiu al Canadei, a noua etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, informeaza news.ro.Pentru Russell este primul pole position din acest sezon."Este extraordinar, ma simt atat de bine.

Monegascul Charles Leclerc (Ferrari) va pleca din pole position la MP al Principatului Monaco

10:15, 26.05.2024 - Pilotul monegasc Charles Leclerc (Ferrari) va pleca de pe prima pozitie a grilei de start la Marele Premiu al Principatului Monaco, a opta etapa a Campionatului Mondial de Formula 1 din acest sezon, dupa ce a obtinut cei mai buni timpi din calificarile de sambata, informeaza AFP.

F1: Charles Leclerc a dominat prima sesiune de antrenamente libere pentru MP al regiunii Emilia Romagna

18:05, 17.05.2024 - Pilotul monegasc Charles Leclerc (Ferrari) a fost cel mai rapid vineri in prima sesiune de antrenamente libere pentru Marele Premiu de Formula 1 al regiunii Emilia Romagna, pe circuitul de la Imola (Italia), transmite presa internationala, potrivit Agerpres.

Amenințari pentru Red Bull, dinspre McLaren: „Intr-un an, i-am putea ajunge din urma”

18:30, 22.04.2024 - Directorul sportiv de la echipa de Formula 1 McLaren, Andrea Stella (53 de ani), crede ca echipa sa va putea ajunge la nivelul celor de la Red Bull intr-un singur an. Pilotul echipei McLaren, Lando Norris (24 de ani), a reușit sa obțina locul doi in Marele Premiu al Chinei, dupa ce a trecut linia de…

Formula 1: Max Verstappen nu a prins podiumul in calificarile cursei sprint de la MP al Chinei

11:25, 19.04.2024 - Max Verstappen (campionul mondial en-titre) va pleca de pe locul 4 in prima sursa sprint a sezonului, cea contand pentru Marele Premiu al Chinei. Cel mai bun timp a fost stabilit de Lando Norris (McLaren), englezul fiind urmat de Lewis Hamilton (Mercedes) și Fernando Alonso (Aston Martin).

Pilotul favorit sa-i fie coechipier lui Max Verstappen la RedBull in 2025

13:55, 09.04.2024 - ​Este agitație mare pe piața transferurilor din Formula 1 dupa ce Lewis Hamilton a ales sa plece la Scuderia Ferrari. S-a eliberat un loc important la Mercedes, dar speculații au existat și despre viitorul coechipier al lui Max Verstappen la RedBull.


Ce parere ai despre aceasta stire?