Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Australia: Statul New South Wales declară stare de urgenţă din cauza incendiilor de vegetaţie

Publicat:

, din estul Australiei, care s-a confruntat cu zeci de incendii de vegetatie devastatoare de saptamana trecuta, a declarat stare de urgenta timp de o saptamana incepand de luni, relateaza DPA.

Sefa executivului local a anuntat luni ca declara stare de urgenta din cauza "conditiilor climatice catastrofale prognozate pentru aceasta saptamana, in special marti, cu vreme calda si vant puternic".

"Conditiile climatice catastrofale inseamna ca lucrurile se pot schimba foarte repede", a declarat ea la Sidney, avertizandu-i pe oameni: "Pentru…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atenționare de calatorie in Turcia și Grecia pentru turiștii romani din cauza incendiilor de vegetație

17:15, 30.06.2024 - Autoritațile au emis duminica, 30 iunie, o atenționare de calatorie in Turcia și Grecia. Turiștii sunt avertizați ca in zonele menționate sunt zeci de incendii de vegetație. Romanii care au probleme sunt sfatuiți sa ceara ajutorul ambasadelor și consulatelor Romaniei.

Alerta in Canada din cauza incendiilor de vegetație. Sute de deținuți dintr-o inchisoare de inalta securitate au fost evacuați

07:30, 24.06.2024 - Sute de persoane, printre care și 225 de deținuți inchiși intr-un penitenciar de inalta securitate, au fost evacuate din cauza incendiilor de padure din Canada, au anunțat autoritațile, citate de Agerpres.

Canadian National Railway isi suspenda serviciile pe anumite tronsoane din cauza incendiilor de vegetatie

10:15, 14.05.2024 - Canadian National Railway si-a suspendat serviciile pe tronsonul dintre localitatile Fort St. John si Fort Nelson din provincia British Columbia si pana la nord de High Level, in provincia Alberta, din cauza incendiilor de vegetatie, a anuntat luni aceasta companie, potrivit Reuters.

Stare de urgenta, declarata pentru a doua oara, din cauza unei crize energetice

17:21, 20.04.2024 - Presedintele Ecuadorului, Daniel Noboa, a declarat vineri o a doua stare de urgenta, din cauza crizei energetice care a dus deja la rationalizarea consumului in tara sud-americana, transmite Reuters.

Grecia le ofera vacanțe gratis turiștilor evacuați din cauza incendiilor, anul trecut. Care sunt condițiile

10:55, 12.04.2024 - Grecia se revanșeaza fața de turiștii evacuați, anul trecut, in timpul incendiilor din Rodos. 25.000 de vouchere in valoare de pana la 500 de euro vor fi emise pentru ghinioniștii carora natura le-a distrus vacanța, transmite digi24.ro.

Grecia se ține de cuvant și le ofera vacante gratis turiștilor evacuați din cauza incendiilor, anul trecut. Care sunt condițiile

09:36, 12.04.2024 - Grecia se revanșeaza fața de turiștii evacuați, anul trecut, in timpul incendiilor din Rodos. 25.000 de vouchere in valoare de pana la 500 de euro vor fi emise pentru ghinioniștii carora natura le-a distrus vacanța.

Bilanțul persoanelor salvate din inundațiile din estul Australiei a trecut de 150

16:40, 06.04.2024 - Autoritatile au precizat ca 72 de salvari au fost efectuate in capitala statului, Sydney, cel mai mare oras din Australia, unde au avut loc inundatii periculoase in mai multe suburbii joase, conform actualitate.org. Aproximativ 15 ordine de evacuare de urgenta au fost puse in aplicare in tot statul,…

Rusia: Stare de urgența din cauza unor radiații

15:05, 05.04.2024 - O sursa de radiații a fost descoperita intr-unul dintre cartierele orașului Khabarovsk. Anterior, aici, a fost instituita stare de urgența, a declarat administrația orașului pentru TASS. „Sursa a fost confiscata și se iau masuri pentru eliminarea ei”, a spus administrația. La fața locului a fost organizat…


Ce parere ai despre aceasta stire?