Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aurescu susține adoptarea unui nou pachet de sancțiuni împotriva Rusiei

Publicat:

a susținut in (CAE) nevoia susținerii presiunii asupra Rusiei, inclusiv prin consolidarea regimului de sancțiuni și prin adoptarea unui nou pachet in acest sens.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

UE a adoptat cel mai dur pachet de sancțiuni impotriva Rusiei: Lovitura in 'inima' economiei rusești

12:40, 24.06.2024 - Consiliul European a adoptat luni un al 14-lea pachet de masuri restrictive economice și individuale impotriva Rusiei, dand o noua lovitura regimului lui Putin. Sancțiunile vizeaza in special ”inima” economiei rusești, sectorul energetic și finanțele, informeaza Mediafax.

Ambasadorii celor 27 de state UE au aprobat un nou pachet de sanctiuni impotriva Rusiei in legatura cu razboiul din Ucraina

14:10, 20.06.2024 - Ambasadorii celor 27 de tari membre ale UE au aprobat joi un nou pachet substantial de sanctiuni impotriva Rusiei in legatura cu razboiul din Ucraina, a anuntat presedintia belgiana a Consiliului Uniunii Europene, relateaza AFP si Reuters.

Ambasadorii celor 27 state UE au aprobat un nou pachet de sancțiuni impotriva Rusiei

13:06, 20.06.2024 - Ambasadorii celor 27 tari membre ale UE au aprobat joi un nou pachet „substantial” de sanctiuni impotriva Rusiei in legatura cu razboiul din Ucraina, a anuntat presedintia belgiana a Consiliului Uniunii...

UE a aprobat cel de-al 14-lea pachet de sancțiuni impotriva Rusiei. Acesta „prevede noi masuri țintite”

13:00, 20.06.2024 - Ambasadorii celor 27 tari membre ale UE au aprobat joi un nou pachet „substantial” de sanctiuni impotriva Rusiei in legatura cu razboiul din Ucraina, a anuntat presedintia belgiana a Consiliului Uniunii Europene. Acesta este al 14-lea pachet de sanctiuni adoptat de UE impotriva Rusiei de la inceputul…

Germania a blocat primele sancțiuni impotriva gazului rusesc: „Se credea ca ar trebui sa dam vina pe… Ungaria – iar acum…”

14:15, 15.06.2024 - Dora Constantinovici (www.b1tv.ro) Țarile UE au fost aproape de un acord care vizeaza gazul natural lichefiat, dar discuțiile au eșuat in ultimul moment. Țarile Uniunii Europene nu au reușit vineri sa convina asupra unor noi sancțiuni impotriva sectorului profitabil al gazelor naturale lichefiate al…

Germania blocheaza negocierile privind un nou pachet de sancțiuni UE impotriva Rusiei

19:15, 13.06.2024 - Guvernul german blocheaza progresul in negocierile privind noile sancțiuni impotriva Rusiei. Potrivit diplomaților, poziția Germaniei este principalul motiv pentru care planul de sancțiuni al UE nu a fost inca aprobat.Potrivit Censor.

Germania, pe urmele Ungariei ? Berlinul blocheaza noi sancțiuni impotriva Rusiei

15:31, 13.06.2024 - Noi sancțiuni impotriva Rusiei urmau sa fie introduse pana la 13 iunie, la inceputul summitului G7, dar nu s-a putut ajunge la un acord in timp util asupra acestora din cauza poziției Germaniei, scrie agenția germana DPA, citand la surse diplomatice.

UE adopta noi sanctiuni impotriva Rusiei pentru incalcari ale drepturilor omului si acte de represiune

17:35, 28.05.2024 - Comisia Europeana saluta adoptarea de catre Consiliul UE a unui nou regim de sanctiuni impotriva represiunii accelerate si sistematice a drepturilor omului, a democratiei si a statului de drept de catre autoritatile ruse, potrivit unui comunicat transmis de CE.


Ce parere ai despre aceasta stire?