Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aurel Tămaș, glumă de Rusalii pentru fani: „Dedicație pentru vegani” - FOTO

Publicat:
Aurel Tămaș, glumă de Rusalii pentru fani: „Dedicație pentru vegani” - FOTO

Indragitul cantareț clujean Aurel Tamaș și-a invitat prietenii de Rusalii la o petrecere campeneasca.Fanilor artistului le-a lasat gura apa cand cantarețul s-a laudat cu un purcel la proțap.„Sus pe Șesu de la Jina , cu șefii Happy, și baciu Bebeșelea.O dedicație pentru vegani”, a glumit Aurel Tamaș. 

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol si foto: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Aurel Tamaș, gluma „nesarata” la petrecerea de Rusalii: „Dedicație pentru vegani” - FOTO

14:25, 24.06.2024 - Indragitul cantareț clujean Aurel Tamaș și-a invitat prietenii de Rusalii la o petrecere campeneasca.Fanilor artistului le-a lasat gura apa cand cantarețul s-a laudat cu un purcel la proțap.„Sus pe Șesu de la Jina , cu șefii Happy, și baciu Bebeșelea.O dedicație pentru vegani”, a glumit Aurel Tamaș. 

UEFA a amendat Albania si Serbia cu cate 10.700 de dolari pentru bannere nationaliste ale fanilor la meciurile de la Euro 2024

23:26, 19.06.2024 - UEFA a amendat, miercuri, federatiile de fotbal albaneza si sarba cu cate 10.000 de euro (10.700 de dolari) pentru ca suporterii au afisat bannere cu harti nationaliste la meciurile de la Campionatul European, relateaza AP.

Star Matinal. Cum s-a recuperat Marian Cozma, dupa ce a fost operat. Artistul care se pregatește sa devina tata, de urgența pe mainile medicilor: „Mi-au cam...” / VIDEO

11:05, 11.06.2024 - Marian Cozma a dezvaluit cum a reușit sa se recupereze, dupa ce a fost operat. Indragitul artist care se pregatește sa devina tata de fata, a ajuns de urgența pe mainile medicilor. Ce a marturisit cantarețul, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Marea Britanie și-a demis ambasadorul din Mexic pentru o gluma cu o arma de asalt

15:46, 01.06.2024 - Ambasadorul Marii Britanii in Mexic a fost concediat dupa ce a indreptat o arma semi-automata spre un angajat local al ambasadei, potrivit spotmedia.ro. Un clip postat pe rețelele de socializare il arata pe Jon Benjamin țintind cu pușca de asalt un coleg mexican. Ulterior, ambasadorul a fost inlaturat…

Hannover 96 a crescut pretul biletelor dupa amenzile primite din cauza fanilor

15:25, 21.05.2024 - Clubul de fotbal Hannover 96 a crescut pretul biletelor cu 22% in sectoarele din stadion din care au fost aruncate materiale pirotehnice care au dus la acumularea unor amenzi de peste un milion de euro in ultimele doua sezoane ale ligii secunde din Germania, potrivit Agerpres.

Ciolacu iși cere scuze dupa declarațiile privind Moldova: „A fost o gluma. Mereu am simtit multa caldura in Moldova”

19:26, 26.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a explicat, referitor la afirmatia pe care a facut-o, joi la Timisoara, atunci cand a spus ca „Buzaul nu e in Moldova si va rog frumos sa nu ma jigniti”, ca „nu a fost nimic peiorativ” și spune ca iși cere scuze „daca cineva s-a simțit jignit”.

Chef Catalin Scarlatescu va gati scrumbie, in Duminica Floriilor, pe Faleza Dunarii din Galați

13:25, 24.04.2024 - Chef Catalin Scarlatescu vine la tradiționalul Festival al Scrumbiei din Duminica Floriilor, de la Galați, organizat pe Faleza Inferioara a Dunarii. Indragitul bucatar va face un show culinar, iar vedeta va fi scrumbia.

FOTO Tenisul a revenit in București dupa opt ani - Nemulțumirile fanilor și ce le-a placut la ATP Țiriac Open 2024

09:01, 22.04.2024 - Turneul de categorie „ATP 250” a revenit la București dupa o pauza de opt ani de zile, iar fanii tenisului din Romania au putut vedea la lucru nume cunoscute din circuitul masculin. La finalul Țiriac Open 2024, competiție caștigata de Marton Fucsovics, HotNews.ro a vorbit cu mai mulți spectatori despre…


Ce parere ai despre aceasta stire?