Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Augustin Zegrean, șeful CCR, avertizează: 'Să nu uităm'

Publicat:

Seful CCR, ia pozitie fata de iadul din . ar fi necesar și util pentru a nu uita tragedia din clubul Colectiv, considera președintele Curții Constituționale a Romaniei (CCR), .

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șeful diplomației turce avertizeaza ca ar putea izbucni un razboi mondial, dupa vizitele in China și Rusia

16:05, 25.06.2024 - Ministrul de externe turc, Hakan Fidan, a avertizat cu privire la riscul unui razboi mondial, dupa vizite efectuate in China si in Rusia, confirmand interesul Ankarei de a se apropia de tarile BRICS in aceasta situatie, relateaza EFE, potrivit Agerpres.

Șeful ONU avertizeaza ca cea mai mica greșeala la granița dintre Liban și Israel poate declanșa o catastrofa

13:55, 22.06.2024 - „O singura greșeala de calcul” la granița dintre Liban și Israel ar putea „declanșa o catastrofa”, avertizeaza secretarul general al ONU, Antonio Guterres, care atrage atenția ca lumea nu poate „permite ca Libanul sa devina o alta Gaza”, pe masura ce tensiunile dintre Israel și gruparea șiita Hezbollah…

Șeful ONU avertizeaza: „Oamenii sunt la fel de periculoși pentru planeta ca meteoritul care a exterminat dinozaurii”

20:40, 05.06.2024 - Oamenii, vinovati de incalzirea climei, reprezinta acelasi „pericol” pentru planeta noastra ca „meteoritul care a exterminat dinozaurii”, a declarat miercuri secretarul general al ONU, criticand in special combustibilii fosili, carora nu ar mai trebui sa li se faca publicitate, informeaza AFP, potrivit…

Vladimir Putin pregatește „atacuri fizice” impotriva Occidentului, avertizeaza șeful serviciilor secrete britanice

15:55, 14.05.2024 - Anne Keast-Butler, care a fost numita la conducerea operațiunilor de informații ale Marii Britanii in luna mai a anului trecut, a folosit primul sau discurs important pentru a sublinia amenințarea tot mai mare reprezentata de Kremlin.

Ce se va intampla in Ucraina peste o luna. Șeful spionajului ucrainean avertizeaza: Nu va fi Armaghedon, dar va fi o situație dificila

10:56, 22.04.2024 - Șeful spionajului militar ucrainean, Kirilo Budanov, a declarat ca Ucraina este aproape de a se confrunta cu o situație „dificila”, dar „nu catastrofala” pe front in viitorul apropiat, incepand cu jumatatea lunii mai.

Șeful de Stat Major al armatei germane avertizeaza: Rusia va putea sa atace NATO in cinci ani. Trebuie sa fim pregatiți

08:16, 19.04.2024 - Rusia ar putea fi pregatita din punct de vedere militar sa atace tarile NATO in decurs de 5 pana la 8 ani, daca va alege sa faca acest lucru, dupa ce isi va reconstrui fortele afectate de impactul razboiului din Ucraina, a declarat șeful de Stat Major al armatei germane, citat de Reuters, potrivit News.ro. 

ONU avertizeaza: „Mai avem la dispoziție doar doi ani pentru a ne salva planeta”

09:31, 11.04.2024 - Șeful agenției ONU pentru clima spune ca mai avem la dispoziție doar doi ani pentru a ne salva planeta. El face apel la guverne, bancile de dezvoltare și oamenii de afaceri sa redirecționeze sume uriașe acestui scop, transmite Reuters.

Pierde Ucraina razboiul cu Rusia din cauza SUA? Șeful NATO avertizeaza: 'Asta are consecințe!'

06:05, 04.04.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, se asteapta ca legislativul american sa ia cat mai curand o decizie in sensul deblocarii ajutorului militar pentru Ucraina, intrucat este in interesul de securitate al SUA ca Putin sa nu castige razboiul. El a spus la sosirea la reuniunea ministrilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?