Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Au vândut tot și s-au mutat în satul pe care l-au cumpărat în întregime. Câți bani au dat doi soți să trăiască la țară: “Nu regretăm”

Publicat:
Au vândut tot și s-au mutat în satul pe care l-au cumpărat în întregime. Câți bani au dat doi soți să trăiască la țară: “Nu regretăm”

Doi soți din și-au vandut casa din Manchester cu 400 de mii de lire sterline, pentru a cumpara un sat intreg din Franța. Aceștia susțin ca viața lor s-a imbunatațit de cand s-au mutat in catunul de poveste: „Avem mai multa stabilitate aici, iar vremea frumoasa face o mare diferența”. Satul superb in […] The post Au vandut tot și s-au mutat in satul pe care l-au cumparat in intregime. Cați bani au dat doi soți sa traiasca la țara: “Nu regretam” appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol si foto: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

O familie și-a vandut casa și a cumparat un sat intreg in Franța: „Eram intr-o cursa de șobolani și viața trecea pe langa noi”

15:35, 29.06.2024 - Doi soți și-au vandut casa din Manchester (Mare Britanie) cu 400 de mii de lire sterline, pentru a cumpara un intreg sat din Franța. Ei spun ca viața lor s-a imbunatațit de cand s-au mutat in catun. „Avem mai multa stabilitate aici, iar vremea frumoasa face o mare diferența”, spun aceștia.

Doi soți britanici și-au vandut casa și au cumparat un sat intreg in Franța: „Ne-am dat seama ca traisem intr-o cursa de șoareci”

14:05, 29.06.2024 - Un cuplu din Marea Britanie și-a vandut casa din Manchester, in valoare de 400 de mii de lire sterline, pentru a cumpara un intreg sat din Franța. Cei doi soți au povestit cum viața lor s-a imbunatațit considerabil de cand au facut marea schimbare

Cu banii luați pe o casa din Anglia au cumparat un sat din Franța. Povestea de succes a doi britanici: „Viața trecea pe langa noi”

17:40, 28.06.2024 - Un cuplu a decis ca este momentul pentru o schimbare. Astfel, cei doi soți și-au scos casa la vanzare din Manchester, iar cu cei in jur de 470.000 de euro pe care i-au obținut in urma vanzarii au achiziționat șase case vechi de 400 de ani, doua hambare și aproape doua hectare de teren.

Doi soți britanici și-au vandut casa și au cumparat un sat intreg in Franța 

16:01, 28.06.2024 - Doi soți britanici și-au vandut casa din Manchester și cu banii obținuți pe ea au cumparat un sat intreg din Franța. Sunt extrem de mulțumiți de noua lor viața și spun ca nu s-ar mai intoarce pentru nimic in lume in Marea Britanie.

Au vandut totul și s-au mutat in Italia, intr-o vila veche de secole. Ce au descoperit dupa e genial

22:40, 31.05.2024 - Glenda și Randy Tuminello, un cuplu care a locuit o mare parte din viața lor in America, au decis sa se mute in Italia in luna decembrie a anului 2022, dupa ce și-au vandut casa din Texas. Cei doi nu regreta decizia pe care au luat-o. Decizia a fost una grea de luat, dar a […] The post Au vandut totul…

Avioane Eurofighter Typhoon au decolat din Romania si au doborat drone și rachete lansate de Iran spre Israel

16:50, 15.04.2024 - Patru din cele șase aeronave britanice Eurofighter Typhoon staționate in Romania la baza Mihail Kogalniceanu au participat la interceptarea dronelor și rachetelor lansate de Iran spre Israel. „Pentru piloții britanici din Romania, alarma a fost data inca de vineri. Aeronavele au fost trimise spre zona…

Mariana Moculescu, acuzații la adresa lui Horia Moculescu: „M-a vandut la jocuri de noroc” VIDEO EXCLUSIV

21:45, 11.04.2024 - Mariana și Horia Moculescu au divorțat in urma cu ani buni, dar tot mai au anumite lucruri de imparțit. Invitata in cadrul interviurilor Playtalk cu Rebeka Pascu, Mariana i-a adus acuzații grave fostului compozitor. Ea susține ca Horia a fost dependent de jocurile de noroc ani buni. Iata declarațiile…

MApN:Exercitiul multinational Sea Shield 24

09:16, 08.04.2024 - Nr. 86 5 aprilie 2024 Exercitiul multinational "Sea Shield 24" Fortele Navale Romane organizeaza, in perioada 8 21 aprilie, exercitiul multinational "Sea Shield 24", la care vor lua parte 12 state aliate si partenere, precum Bulgaria, Franta, Georgia, Grecia, Italia, Marea Britanie, Moldova, Regatul…


Ce parere ai despre aceasta stire?