Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Au trecut 4 ani de la moartea Micăi de la Abracadabra. Uite ce mesaj emoționant a transmis Magicianul

Publicat:

In urma cu 4 ani, , cunoscuta drept Mica de la Abracadabra , a murit la varsta de 31 de ani. Bolnava de ciroza , tanara aflase prea tarziu de boala ei, iar medicii nu au mai putut face nimic. Cu toate ca Mica renunțase la cariera ei TV – terminase doua doctorate la Oxford și la Viena – ea a ramas mereu apropiata de , Magicianul, și de colegii sai de la Abracadabra. Azi, la 4 ani de la dispariția Micai, a postat pe contul sau de socializare un mesaj emoționant. Iata ce a scris Magicianul:

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andreea Marin, mesaj emoționant pentru partenerul de viața! Ce i-a transmis femeia alaturi de care traiește o frumoasa poveste de dragoste: "Privește mereu..." / FOTO

18:40, 01.07.2024 - Andreea Marin și Adrian Brancoveanu traiesc o frumoasa poveste de dragoste de mai mulți ani. Cei doi formeaza unul dintre cele mai frumoase, puternice, dar și discrete cupluri din showbiz. Recent, cu ocazia zilei de naștere a iubitului ei, Andreea Marin a facut public un mesaj emoționant.

Cristi Manea a semnat cu Rapid, dupa ce a plecat de la CFR Cluj. Fundașul a transmis un mesaj emoționant: „Este o onoare” / FOTO

18:10, 24.06.2024 - Intr-o mutare surprinzatoare pentru fanii fotbalului romanesc, Cristi Manea și-a gasit o noua casa dupa plecarea de la CFR Cluj, semnand cu Rapid București. Tanarul fundaș nu a ezitat sa transmita un mesaj emoționant, exprimand-și recunoștința și entuziasmul in egala masura pentru noul sau inceput in…

Fiica lui Blaze și a Izabelei Okpata de la Mireasa a implinit un an. Ce mesaj emoționant a transmis fosta concurenta pentru micuța: “Am emoții mari”

19:40, 12.06.2024 - Fiica lui Blaze și a Izabelei Okpata a implinit un an, iar parinții sunt in culmea bucuriei. Micuța Jessica Ilinca le-a schimbat viața celor doi de cand a venit pe lume, iar acum, de ziua sa, mamica a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare in care iși marturisește sentimentele.

Anca Molnar era convinsa ca va invinge cancerul, boala care i-a adus moartea! Ce mesaj emoționant a transmis, dupa ce s-a intors de la clinica din Turcia: ”Vin acasa dupa...”

08:35, 12.06.2024 - Anca Molnar a dus o lupta crunta cu cancerul! A luptat pana in ultimul moment, cand boala a rapus-o. In urma cu cateva luni, aceasta era convinsa ca va invinge cancerul și a primit vești bune din partea medicilor. Iata ce mesaj a transmis, dupa ce s-a intors de la clinica din Turcia.

Laura Cosoi, mesaj emoționant la un an de cand Stephan Pelger s-a stins din viața. Ce a transmis prezentatoarea TV: "Ne lipsești și..." / FOTO

16:20, 10.06.2024 - In urma cu fix un an, vestea ca Stephan Pelger s-a stins din viața a șocat intreaga lume mondena! Pe data de 8 iunie 2023, unul dintre cei mai iubiți creatori de moda din Romania a fost gasit fara suflare in atelierul sau. Astazi, cand se implinește un an de cand designerul nu se mai afla printre noi,…

Dana Roba, mesaj emoționant de ziua iubitului ei, cu ocazia zilei de naștere. Ce i-a transmis vedeta partenerului de viața: „Ești special” / FOTO

00:20, 01.06.2024 - Dana Roba iși sarbatorește iubitul! Beni a implinit 37 de ani, iar pentru a marca ziua de naștere, vedeta a publicat cateva fotografii impreuna, de la frumosul eveniment. Declarațiile nu puteau sa lipseasca, astfel ca pe rețelele de socializare a aparut și un text emoționant.

Dana Rogoz, mesaj emoționant la 10 ani de la moartea tatalui sau. Ce a transmis actrița pe rețelele de socializare: „Ce durere”

10:00, 11.05.2024 - S-au implinit 10 ani de cand tatal Danei Rogoz a trecut in lumea celor drepți și a lasat un gol imens in urma sa. Ion Alexandru Rogoz a murit in spital, la doar o zi dupa ce fusese internat pe secția de Terapie Intensiva, avand toata familia alaturi.

Mesaj fulger transmis de premierul Marcel Ciolacu dupa moartea fostului ministru Ilie Serbanescu

11:16, 08.04.2024 - Ilie Șerbanescu, fost ministru al Reformelor in guvernul Victor Ciorbea, a murit. „Ilie Serbanescu și-a dorit intotdeauna ceea ce a fost mai bine pentru țara”, scrie pe Facebook premierul Marcel Ciolacu.


Ce parere ai despre aceasta stire?