Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Au sechestrat o fată de 14 ani, au drogat-o și au violat-o. Trei tineri din Maramureș, arestați preventiv

Publicat:

Cei trei tineri sunt cercetați pentru viol, complicitate la viol, lipsire de libertate, efectuarea fara drept a oricaror operațiuni cu substanțe susceptibile a produce efecte psihoactive și conducere sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doi tineri, arestati preventiv 30 de zile pentru incendierea unui autoturism

10:55, 20.06.2024 - Joi, doi tineri din Gorj, care initial au fost retinuti de politisti pentru incendierea unui autoturism, au primit mandate de arestare pentru 30 de zile si sunt banuiti ca ar fi autorii mai multor incendii care au avut loc in Targu Jiu.

Doi tineri - arestati preventiv dupa ce au furat aproape 250.000 de lei dintr-un apartament

17:20, 16.06.2024 - Doi tineri, un barbat de 28 de ani si o femeie de 27, au fost arestati preventiv, fiind prinsi de politisti dupa ce au furat 248.000 de lei dintr-un apartament din Cluj-Napoca situat la parter, informeaza, duminica, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Cluj.

Trei tineri din Marghita, condamnați pentru ca au violat o fata de 12 ani. Mama victimei a cerut DGASPC „masuri de protectie speciala”

12:26, 31.05.2024 - Doi tineri din Marghita au fost condamnați definitiv la inchisoare cu executare, iar un minor a fost internat intr-un centru de detenție dupa ce au fost gasiți vinovați de un viol comis asupra unei fete de doar 12 ani.

EXCLUSIV VIDEO / SCANDAL LA TARGU LAPUS: Cinci scandalagii reținuți. Un barbat si 3 tineri arestati preventiv (actualizare)

19:20, 17.05.2024 - Cititorii site-ului nostru ne-au cerut ajutorul și ne-au prezentat un caz incredibil petrecut pe raza orașuluI Targu Lapuș. ”Doresc sa raman anonim insa vreau sa va trimit niște filmari cu un grup de rromi din Targu lapus care amenința cu bate dar și cu moartea! Doresc sa precizez ca poliția orașului…

Cinci tineri, arestați preventiv dupa ce au batut un barbat in Caracal

15:25, 13.05.2024 - Cinci tineri au fost arestați preventiv dupa ce au batut un barbat in Caracal, in urma cu cateva zile. Pe 9 mai, politistii din Caracal s-au sesizat din oficiu ca, in acea zi, persoane necunoscute ar fi agresat un barbat de 39 de ani. Agresiunea s-a petrecut pe strada Piața Victoriei, in zona Parcului…

Patru minori, banuiți de comiterea mai multor infracțiuni, au fost  arestați preventiv pentru 30 de zile

06:10, 16.04.2024 - In urma cercetarilor efectuate de polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurala Voinești, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Targoviște,  patru minori, in varsta 15 și 16 ani, au fost reținuți pe baza de ordonanța pentru 24 de ore. Ulterior, aceștia au fost prezentați…

Scandal cu impușcaturi intre tineri. Un adolescent din Baia Mare a tras cu pistolul intr-un tanar

11:55, 15.04.2024 - Incidentul a fost reclamat la poliție chiar de persoana ranita, care le-a spus polițiștilor ca ar fi fost ranit ca urmare a unei altercații in care au fost implicate mai multe persoane, potrivit 24NewsMM.  „Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana vatamata, un tanar de 25 de ani.…

Ce spune Mihai Pascu, despre fiul sau care, drogat fiind, a ucis doi tineri in 2 Mai. Barbatul susține ca tanarul nu consumase substanțe interzise in noaptea tragediei: „Vlad nu este...”

11:56, 09.04.2024 - Mihai Pascu, tatal tanarului care, drogat fiind, a urcat la volan și a ucis doi tineri, in 2 Mai, a acordat un interviu controversar despre fiul sau. Mihai Pascu susține ca Vlad Pascu nu consumase substanțe interzise in noaptea tragediei.


Ce parere ai despre aceasta stire?