Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Au murit după ce o ţeavă de apă clocotită a explodat şi i-a opărit

Publicat:

Cel putin alte trei persoane au fost transportate la spital cu arsuri dupa incidentul petrecut la , situat la subsolul unei cladiri rezidentiale, a precizat sursa citata.

Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru furnizare de servicii care nu respecta normele de siguranta, informeaza Agerpres.

Conform listarii hotelului pe Booking.com, o camera dubla pentru doua persoane la acest hotel costa pe noapte 1.170 de ruble (19 dolari americani).

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

FOTO. Trei persoane au murit și un adolescent de 16 ani este in coma dupa un accident produs pe un drum județean din Teleorman

19:00, 28.06.2024 - Trei persoane au murit, vineri, intr-un accident produs pe un drum judetean din judetul Teleorman. O masina a intrat intr-un cap de pod, patru persoane fiind incarcerate. Un adolescent de 16 ani, in coma, a fost transportat cu elicopterul la Bucuresti.

De teama sa nu-l atace rușii, un barbat din Fetești a murit in timp ce incerca sa faca o bomba care i-a explodat in casa

08:25, 30.05.2024 - Un barbat de 44 de ani din Fetesti a murit in timp ce incerca sa faca o bomba artizanala, dupa ce materialele folosite i-au explodat in casa. Anchetatorii au gasit mai multe articole pirotehnice si elemente de munitie. Barbatul a murit in propria casa din cauza unei bombe artizanale care a explodat…

Fiindu-i teama sa nu fie atacat de ruși, un barbat din Fetești a murit in timp ce incerca sa faca o bomba care i-a explodat in casa

08:10, 30.05.2024 - Un barbat de 44 de ani din Fetesti a murit in timp ce incerca sa faca o bomba artizanala, dupa ce materialele folosite i-au explodat in casa. Anchetatorii au gasit mai multe articole pirotehnice si elemente de munitie. Barbatul a murit in propria casa din cauza unei bombe artizanale care a explodat…

Alunecari de teren in Papua Noua Guinee: Cel puțin 100 de persoane au murit

09:05, 24.05.2024 - Peste 100 de persoane ar fi murit intr-o alunecare de teren care s-a produs vineri intr-o zona izolata din Papua Noua Guinee, a anuntat televiziunea ABC din Australia, relateaza Associated Press, potrivit news.ro.

Ce spun prietenii despre Erik, baiatul de 16 ani care s-a urcat la volanul mașinii parinților și a murit in accident. Alte șapte persoane au fost ranite: ”Nu facea rau...”

22:00, 22.05.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs pe un drum forestier din Bistrița, in urma cu o zi. Un adolescent de 16 ani s-a a condus mașina parinților sai, avand in atutoturism alți 7 prieteni, iar la un moment dat s-a rasturnat. Iata ce știau prietenii lui despre Erik.

Trei persoane au murit dupa ce doua motociclete și o mașina s-au izbit și au luat foc pe un drum din Vaslui

18:35, 19.05.2024 - Accidentul s-a produs, duminica, pe DN 24, in comuna Ciortesti din judetul Vaslui, la granita cu județul Iasi, dupa ce doua motociclete si un autoturism au intrat in coliziune. Patru persoane se aflau in aceste vehicule, relateaza News.ro.In urma impactului atat motocicletele, cat si autoturismul au…

Raurile de lava au distrus mai multe sate din Sumatra. Zeci de persoane au murit

23:50, 13.05.2024 - Raurile de lava au distrus mai multe sate din Sumatra. Zeci de persoane au murit și altele sunt disparute. Ploile au contribuit la formarea unor scurgeri uriașe de pe versanții unui vulcan de pe insula indoneziana.

Lovituri israeliene in apropierea ambasadei Iranului la Damasc: opt persoane au murit l VIDEO

19:35, 01.04.2024 - Lovituri israeliene au atins luni cladirea consulatului iranian la Damasc, a relatat agentia de presa siriana SANA, in timp ce organizatia neguvernamentala Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO) a anuntat ca opt persoane au murit in acest raid fara precedent.


Ce parere ai despre aceasta stire?