Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Au muncit şi au reuşit. Cleveland Cavaliers este prima finalistă din NBA

Publicat:

este prima finalista a Ligii Nord-Americane de baschet. si compania au ajuns in finala, dupa ce au invins si in meciul patru .

s-a calificat intr-o maniera categorica in marea finala a Ligii Nord-Americane de baschet, dupa ce a castigat cu scorul general de 4-0 .

"Cavalerii" s-au impus cu 118-88 in meciul patru din semifinale. Superstarul lui Cleveland, , a fost din nou omul decisiv pentru echipa sa. El si-a trecut in cont 23 puncte, noua recuperari si sapte pase decisive.

LeBron…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Trupa Hara, finalista la prestigiosul InterContinental Music Awards 2024. Este singura formație din Romania calificata in finala.

11:30, 02.07.2024 - Trupa Hara din Cluj-Napoca este finalista la prestigiosul concurs muzical din SUA - InterContinental Music Awards 2024. Aceasta este singura formație din Romania calificata in finala reprezinta țara noastra cu 3 piese.

Campionatele Nationale de atletism ale Romaniei: Andrea Miklos, Nicolae Marian Coman si Alin Ionut Anton au reusit victorii duble in etapa finala a competiției

04:55, 01.07.2024 - Andrea Miklos, Nicolae Marian Coman si Alin Ionut Anton au reusit victorii duble in etapa finala a Campionatelor Nationale de atletism ale Romaniei, desfasurata in weekend pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, scrie AGERPRES.

FOTO: Romania lui Stanciu și Rațiu a reușit o calificare de vis! „Tricolorii”, in optimile de finala ale EURO 2024 dupa ce au caștigat grupa!!!

21:50, 26.06.2024 - FOTO: Romania lui Stanciu și Rațiu a reușit o calificare de vis! „Tricolorii”, in optimile de finala ale EURO 2024 dupa ce au caștigat grupa!!! Romania lui Nicolae Stanciu și Andrei Rațiu, fotbaliștii din Alba, a scris istorie prin calificarea in optimile de finala ale EURO 2024. O poveste incredibila…

Jannik Sinner a reușit sa se califice in sferturile de finala ale turneului pe iarba de la Halle

20:26, 20.06.2024 - Jannik Sinner, numarul unu mondial, a reușit sa se califice in sferturile de finala ale turneului pe iarba de la Halle, joi, in timp ce fostul campion Hubert Hurkacz a reușit 17 ași in drumul sau spre optimi.

Viitorul Santimbru, in finala Cupei Romaniei, dupa 2-0 cu Hidro Mecanica Șugag!

20:11, 28.05.2024 - Viitorul Santimbru, in finala Cupei Romaniei, dupa 2-0 cu Hidro Mecanica Șugag! Viitorul Santimbru este prima finalista a Cupei Romaniei, faza județeana, dupa victoria din penultimul act, la Galtiu, scor 2-0 (2-0), cu Hidro Mecanica Șugag. Finala se va disputa vineri, 14 aprilie, pe „Arena Cugir”, iar…

Xabi Alonso, despre nivelul din Bundesliga: „Nu este ușor ce am reușit noi”

22:15, 08.05.2024 - Xabi Alonso (42 de ani), tehnicianul celor de la Bayer Leverkusen, a felicitat-o pe Borussia Dortmund pentru accederea in finala Champions League. Acesta s-a raportat și la performanța echipei sale, care este neinvinsa in cele 48 de meciuri ale sezonului. „Este ceva pozitiv pentru Bundesliga. Vreau…

Lidera mondiala, in finala la WTA Madrid - A surclasat o finalista de Grand Slam

18:25, 02.05.2024 - Iga Swiatek s-a calificat in finala turneului WTA 1000 de la Madrid, lidera clasamentului mondial trecandu-și in palmares o noua victorie categorica in fața unei adversare de top: Madison Keys (finalista la US Open 2017) a obținut doar patru game-uri in meciul de joi.

Volei: Mosavo Turda – turneu extrem de reușit la Satu Mare

18:55, 15.04.2024 - Clubul de la Mosavo Turda a participat sambata la turneu amical internațional ce s-a desfașurat la Satu Mare. A fost un turneu extrem de reușit și o experiența foarte buna pentru tinerele jucatoare de la Mosavo. La nivelul junioarelor U13, Mosavo a caștigat turneul, reușind sa invinga in finala formația…


Ce parere ai despre aceasta stire?