Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Au ÎNCREMENIT când au văzut asta! Ce au descoperit doi tineri în fotografiile făcute într-un muzeu din Marea Britanie (VIDEO)

Publicat:

Un cuplu care a vizitat un muzeu din , in urma cu doi ani, au facut recent o descoperire infricosatoare, scrie . Uitandu-se la fotografiile facute atunci au fost ingroziti de ceea ce a aparut in poze.

Scroll pentru video

In timp ce rasfoiau prin amintiri, cei doi tineri au descoperit ca in cateva imagini apare fantoma unei fetite.

"Si acum imi da fiori cand ma gandesc. E suficient incat sa te faca sa te simti paranoic", a spus .

Cei doi erau insotiti si de fiul lor, atunci in varsta de 18 luni, dar nu au observat silueta…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fiu de judecator și fiu de pastor, dealeri de droguri. Cum ii ademeneau pe consumatori: detalii cutremuratoare

07:40, 27.06.2024 - Cei doi tineri au venit in Romania din Insula Guadelupa și Coasta de Fildes pentru a studia medicina, insa s-au apucat de trafic de droguri pentru a obține mai mulți bani.Cei doi vindeau drogurile chiar și cu 120 de lei gramul, iar printre clienții lor se numarau și elevi de liceu. Coletele cu substanțe…

O echipa de cercetatori a descoperit mecanismele care duc la regenerarea ficatului

12:50, 29.05.2024 - O echipa internaționala de cercetatori, printre care și specialiști de origine romana, a descoperit mecanismele care conduc regenerarea ficatului in timpul bolii hepatice cronice. Acest proces de regenerare permite ficatului sa se repare atunci cand este afectat in mod cronic, dar ar putea duce și la…

Autoturism de lux semnalat furat din Marea Britanie, descoperit in trafic de politistii de frontiera

11:40, 19.05.2024 - Politistii de frontiera din cadul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi au descoperit in cadrul unei actiuni si indisponibilizat pentru continuarea cercetarilor un autoturism de lux, care figura in bazele de date ca fiind furat din Marea Britanie. In ziua de 18 mai a.c, in jurul orei…

Rusia a descoperit rezerve uriașe de petrol in teritoriile din Antarctica revendicate de Marea Britanie

07:05, 15.05.2024 - Rusia a descoperit rezerve uriașe de petrol in teritoriile din Antarctica revendicate de Marea Britanie, potrivit dovezilor prezentate intr-o ședința a Camerei Comunelor a Parlamentului Regatului Unit, scrie Newsweek.

O femeie a vizitat o inchisoare abandonata și a facut mai multe poze in locul parasit. Abia cand a ajuns acasa a observat detaliul

15:56, 14.05.2024 - Tania Woods a vizitat o inchisoare parasita, transformata acum in muzeu. Inchisoarea se numește Bodmin Jail și se pare ca e catalogata drept una dintre cele mai inspaimantatoare inchisori din Marea Britanie.

Doi cercetatori au plecat in cautarea unui șarpe, in Thailanda, dar au descoperit o specie cu totul noua, cu dinții „ca niște lame”

15:20, 01.05.2024 - Doi cercetatori din Marea Britanie au plecat intr-o expediție in sudul Thailandei anul trecut, in speranța de a gasi specii rare de șerpi. Au descoperit insa o specie cu totul noua, relateaza Miami Herald.

Moarte șocanta a unor romani in Marea Britanie. Crima și sinucidere intr-o familie cu șase copii

15:10, 08.04.2024 - O crima urmata de sinucidere intr-o familie de romani ține capul de afiș al presei din Marea Britanie. O femeie, mama a șase copii, și fostul sau soț au fost gasiți morți intr-o locuința din Coventry, informeaza Daily Mail.


Ce parere ai despre aceasta stire?