Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atunci cand crezi ca totul este in zadar, in ajutor vine natura! Suprima nu numai pofta de mancare, dar ucide si dorinta de dulciuri!

Publicat:

Odata cu varsta femeile acumuleaza in mod inevitabil centimetri in plus in jurul abdomenului si a taliei. Nașterea, tulburari hormonale, stres, pofta pentru alimente dulci si bogate in amidon – toate intotdeauna lasa urme asupra siluetei. Dar nu totul este pierdut – surprinzator, cu aceste ingrediente simple si naturale, puteti face o licoare care va ajuta sa scapati de obezitate prin reducerea apetitului. Siropul se bazeaza pe ghimbir, hrean, care promoveaza arderea grasimilor eficient și ajuta la pierderea in greutate. Sirop pentru pierderea in greutate INGREDIENTE: -125 g radacina de hrean

Citeste articolul mai departe pe bewoman.ro…  

Sursa articol: bewoman.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lamaia și efectele sale benefice. Previne anemia și ajuta la pierderea in greutate.

09:56, 28.06.2024 - Lamaia este un fruct care are intrebuințari variate in viața de zi cu zi. Este buna in ceaiuri, bauturi sau mancaruri ce conțin suc sau chiar coaja de lamaie. De asemenea, este folosita si in parfumuri și produse cosmetice.

Beneficiile nebanuite ale cafelei: ajuta la pierderea in greutate și reduce riscul de cancer

22:21, 21.06.2024 - Este savurata dimineața, in tihna, și mulți oameni susțin ca nu pot „funcționa” fara sa o bea. Este vorba despre cafea, bautura calda care, potrivit unor studii, are numeroase beneficii asupra sanatații, conform Mirror.

Beneficiile cireșelor asupra sanatații. Pot ajuta la pierderea in greutate?

07:05, 16.06.2024 - Exista doua doua principale de cireșe: acre și dulci. Vara te poți bucura de cireșe proaspete și dulci. In pofida caracterului sezonier al acestora, le poți consuma pe tot parcursul anului in alte forme.

Cele șase feluri de mancare care te ajuta sa slabești repede: „Sunt pline de nutrienți și ajuta la pierderea in greutate”

19:20, 09.06.2024 - Daca doriți sa pierdeți kilograme in timp ce va alimentați corpul cu nutrienți esențiali, specialiștii recomanda mesele macro-echilibrate. „Va vor oferi energia necesara și va ajuta sa slabiți sanatos”, susțin nutriționiștii.

Consumul de grasimi sanatoase poate ajuta la pierderea in greutate. Alte șapte beneficii

12:26, 05.05.2024 - Nu toate grasimile sunt la fel. In ciuda faptului ca suna contraintuitiv, consumul de grasimi nu ingrașa neaparat. Cheia pentru a include grasimile intr-o dieta sanatoasa este diferențierea grasimilor considerate sanatoase de cele nesanatoase.

Trei bauturi care elimina pofta de dulce. Sunt sanatoase și te ajuta sa te menții in forma

08:45, 29.04.2024 - Trei bauturi sunt un real ajutor pentru cei care vor sa slabeasca. Ele elimina pofta de dulce din organism și au foarte multe beneficii. Nu au deloc zahar și te ajuta sa te menții in forma, dar mai ales sa scapi de kilogramele in plus. Iata ce trebuie sa bei.

Tanara care a facut un scop in viața din a-i ajuta pe alții. Bistro-ul ei social, loc de intalnire al celor ce vor sa ajute

07:20, 21.04.2024 - Cand dorința de a face bine intalnește inteligența umana, iese un bistro social. O tanara din Baia Mare a pus bazele unei astfel de afaceri tocmai din dorința de a face bine. Despre inteligența ei ne-a convins in momentul in care a inceput sa vorbeasca despre aceasta afacere, facuta pentru a ajuta

Consumi proteine in exces? Iata care sunt semnele și ce trebuie sa faci

22:30, 03.04.2024 - Ce este consumul excesiv de proteine?Consumul excesiv de proteine se refera la ingestia unei cantitați de proteine care depașește necesarul organismului pentru a-și indeplini funcțiile esențiale. Acest lucru poate fi cauzat de o dieta bogata in alimente cu conținut ridicat de proteine sau de suplimente…


Ce parere ai despre aceasta stire?