Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atenție, îmbăiatul este interzis! Un bărbat s-a înecat, iar alți doi turiști au fost salvați la Jupiter

Publicat:

Un barbat din Braila și-a pierdut viața dupa ce s-a inecat in marea agitata. Alți doi turiști au fost in pericol. In acest moment, pe toate plajele litoralului romanesc este arborat steagul roșu, care interzice scaldatul in mare.

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Administratorii unei rezervații pentru koala au interzis imbrațișarea animalelor de catre turiști

12:10, 05.07.2024 - Administratorii unei celebre rezervații pentru koala au interzis imbrațișarea animalelor de catre turiști. In schimb, vizitatorii sunt invațați sa descopere simpaticul animal prin observare de la distanța. Masura a fost luata pentru protecția animalelor, potrivit mediafax.

Un barbat s-a inecat intr-un bazin cu apa sarata al celui mai popular ștrand din Valcea, „Marea Olteniei”

11:45, 29.06.2024 - O tragedie a avut loc sambata dimineața, 29 iunie 2024, la unul dintre cel mai populare ștranduri, poreclit „Marea Olteniei”. Un barbat de 54 de ani, din Olanu - Valcea, s-a inecat intr-un bazin cu apa sarata.

ATENȚIE: Trageri cu muniție, in poligonul din Micești. Accesul pe drumurile din zona, interzis

12:05, 17.06.2024 - ATENȚIE: Trageri cu muniție, in poligonul din Micești. Accesul pe drumurile din zona, interzis Reprezentații Primariei Alba Iulia anunța ca marți, 18 iunie 2024 vor fi executate trageri cu muniție, la poligonul Micești.  Drept urmare, reprezentanții primariei fac urmatorul anunț: ”In vederea eliminarii…

Caz șocant: un barbat a murit dupa ce s-a inecat cu o bucata de carnat, pe terasa unui magazin

15:30, 11.06.2024 - Un barbat dintr-o comuna din Suceava a murit, dupa ce s-a inecat cu o bucata de carnat, pe terasa unui magazin alimentar. Doua femei, care au fost martore, au sunat la 112 pentru a cere ajutor.

Atenție, turiști! Pe Podul Prieteniei se circula doar pe o banda. Cat dureaza restricția

11:31, 11.06.2024 - Noi lucrari de reparații se efectueaza la Podul Prieteniei Giurgiu-Ruse. Acestea au loc pe timpul zilei, circulația in zona desfașurandu-se pe o banda cu regim de trecere, reglementata prin indicatoare rutiere și semnalizatoare.

Acces Direct. Apelul disperat al unei mame din Braila, dupa ce fiica ei minora s-ar fi indragostit de un barbat mai mare decat ea. Georgeta vrea sa iși aduca fata acasa

18:56, 27.05.2024 - Georgeta nu mai are liniște de cand una dintre fiicele ei a cunoscut prin intermediul unor colege un barbat despre care spune ca este dubios și ar fi avut probleme cu legea. Femeia iși dorește ca fata ei, in varsta de 16 ani, sa se intoarca acasa.

Interzis pentru toți romanii care inchiriaza locuințe. Amenda usturatoare pentru cei care incalca aceasta regula

17:55, 13.04.2024 - Atenție mare daca inchiriați locuințele voastre. Cei care nu respecta legislația in vigoare privind chiriașii, risca amenzi usturatoare. Ce trebuie sa primești de la stat ca sa poți caștiga bani in acest fel, fara sa fi tras la raspundere. Ce trebuie sa faci daca inchiriezi un apartament O mulțime de…


Ce parere ai despre aceasta stire?