Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE! Gestul unei femei însărcinate a îngrozit internetul. Se lovește în burtă cu ciocanul, pentru a-și ucide pruncul nenăscut

Publicat:

In timp ce unele femei se chinuie sa devina mame, prin tratamente peste tratamente, in speranta ca vor tine un pui de om in brate, exista persoane care pur si simplu si-ar dori sa scape de sarcina cu orice preț.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini șocante cu Emily Burghelea! Influencerița s-a afișat cu vanatai și ochiul umflat pe Internet: ”Vreau sa cred ca e doar un coșmar” / VIDEO

18:16, 01.07.2024 - Emily Burghelea s-a afișat in ipostaze șocante pe Internet! Influencerița a aparut cu rani pe fața și pe corp și cu ochiul umflat! Dupa imaginea care i-a șocat pe urmaritorii ei, Emily Burghelea a postat și un mesaj care i-a pus pe toți pe ganduri!

Imagini șocante in care un soldat rus iși ucide camaradul ranit. „Cultura brutala” a armatei ruse VIDEO

10:06, 27.06.2024 - Imagini surprinse din drone arata cum un soldat rus iși ucide camaradul ranit, iar apoi iși vede de drum. Asta este doar o alta dovada a "culturii brutale" din interiorul armatei ruse, spun analișttii, citați de Business Insider.

Imagini șocante surprinse in Constanța. Un șofer lovește brutal o mașina in care erau copii, dupa un incident in trafic

13:40, 24.06.2024 - Politistii din Constanta fac cercetari pentru identificarea unui sofer care a lovit un autoturism aflat in trafic. In imaginile postate pe o retea sociala se poate vedea cum o masina este atacata. Inauntru se aflau doi copii, iar pe fundal se aud plansete.

Atenție, „incendiu” pe Wembley » Imagini incredibile surprinse la finala Champions League, Dortmund - Real Madrid

23:51, 01.06.2024 - Atmosfera la finala Champions League dintre Borussia Dortmund și Real Madrid a fost una incendiara, și la propriu și la figurat. Nemții au caștigat clar duelul fanilor celor doua combatante. Reporterii GSP Aurelian Botezatu, George Nistor și Daniel Scorpie se afla la Londra și transmit cele mai noi…

VIDEO Imagini șocante cu rapperul american Sean Diddy in timp ce iși agreseaza fosta iubita

10:36, 18.05.2024 - Rapperul american Sean „Diddy" a fost surprins intr-o inregistrare video din 2016 in timp ce iși lovește cu brutalitate iubita de atunci.Atenție, imagini cu puternic impact emoțional:Diddy actually did that shit.

Imagini șocante. Fostul ministru al economiei din Kazahstan și-a batut soția, pana la moarte, timp de 8 ore intr-un restaurant VIDEO

20:50, 08.04.2024 - Procesul unui fost ministru guvernamental acuzat ca și-a batut soția pana la moarte a captat atenția publicului din Kazahstan, iar unii il vad ca pe un test decisiv pentru promisiunea președintelui Kassym-Jomart Tokayev de a construi o societate mai dreapta și mai echitabila.

VIDEO - Atenție, imagini șocante: soldați executați fara mila in razboiul din Ucraina

15:10, 07.04.2024 - Pe rețelele de socializare circula o filmare cu mai mulți soldați in timp ce sunt impușcați, dar sunt cazuți la pamant.Unele canale de telegram sau de X susțin ca ar fi vorba de soldați ucraineni uciși de catre ruși.


Ce parere ai despre aceasta stire?