Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ATENTAT sinucigaş: cel puţin 20 de morţi. S-a detonat într-un grup de oameni

Publicat:

Cel putin 20 de persoane au fost ucise si alte 16 ranite intr-un atentat sinucigas cu bomba comis sambata in din estul Afganistanului, intr-un loc unde se sarbatorea finalul Ramadanului si a doua zi a incetarii focului convenite intre militantii talibani si trupele guvernamentale, informeaza agentiile DPA si EFE.

"In jurul orei (locale) 17:30, in localitatea din districtul Rodat, un insurgent sinucigas care se deplasa pe jos si-a detonat explozivii intr-un grup de talibani si civili care se reunisera pentru a sarbatori incetarea focului", a declarat…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Donald Trump: Condițiile lui Putin pentru incetarea focului in Ucraina 'nu sunt acceptabile'

08:06, 28.06.2024 - Razboiul din Ucraina nu ar fi avut loc niciodata daca Statele Unite ar fi avut un "lider", i-a spus joi Donald Trump presedintelui Joe Biden in cursul dezbaterii lor de la Atlanta, criticand totodata cheltuielile pentru ajutorul militar acordat Ucrainei, in timp ce presedintele in exercitiu Joe Biden…

Peste 120 de oameni au ajuns la spital in Moscova, iar 30 dintre ei sunt la terapie intensiva, primele suspiciuni indicand un focar de botulism. Viceprimarul Moscovei a spus ca viața pacienților nu este in pericol și ca ”are loc o ancheta epidemiologica”.

15:35, 18.06.2024 - A fost suficient ca un singur zvon si un videoclip cu fani ai echipei nationale de fotbal a Romaniei care ar fi scandat „Putin” sa apara pe retelele de socializare. Presa internationala a preluat stirea falsa, care apoi a facut inconjurul lumii, relateaza Click!. „Romania incalca regula UEFA la Euro…

Cel puțin 47 de morți in urma inundațiilor devastatoare din nordul Afganistanului, conform oficialilor

14:51, 19.05.2024 - Cel putin 47 de persoane au murit dupa ce ploile torentiale si inundatiile au continuat in nordul Afganistanului, a anuntat duminica un oficial, dupa ce, in ziua precedenta, un bilant similar a fost anuntat intr-una din provinciile centrale, informeaza Reuters.

Un panou publicitar uriaș s-a prabușit in India in timpul unei furtuni: 12 morți și cel puțin 60 de raniți

12:15, 14.05.2024 - Douasprezece persoane au fost ucise si cel putin 60 au fost ranite cand un panou publicitar s-a prabusit luni din cauza unei puternice furtuni la Mumbai, au anuntat autoritatile municipale din capitala financiara a Indiei situata in vestul tarii, noteaza AFP.

Cel puțin 19 morți dupa ce o autostrada din China s-a prabușit

10:30, 01.05.2024 - O porțiune a unei autostrazi s-a prabușit miercuri dimineața in sudul Chinei, iar cel puțin 19 oameni au murit, au anunțat oficialii locali, conform Hotnews . Optsprezece mașini au cazut dupa ce o porțiune de autostrada s-a surpat in zona orașului Meizhou din provincia Guangdong, in urma ploilor puternice…

VIDEO – Oameni striviți de o autostrada, in China: cel puțin 19 morți / 500 de salvatori intervin la fața locului

09:45, 01.05.2024 - Nouasprezece persoane si-au pierdut viata in urma surparii unei portiuni de autostrada in noaptea de marti spre miercuri in China, in provincia sudica Guangdong, a relatat televiziunea chineza CCTV, transmite AFP, relateaza Agerpres.

Cel putin 42 de oameni au murit in Kenya dupa ce un baraj de langa Nairobi s-a rupt

14:00, 29.04.2024 - Cel putin 42 de persoane au murit in Kenya, in urma ruperii unui baraj la nord de capitala Nairobi, anunta guvernatoarea locala, in timp ce in toata tara ploile diluviene cauzate de fenomenul climatic El Nino fac prapad, cu consecinte sangeroase, relateaza AFP, preluata de News.ro.

Israelul isi intensifica atacurile de la Rafah, inainte de a anuntata invazia: cel puțin șase morți

15:20, 26.04.2024 - Israelul si-a intensificat, peste noapte, loviturile aeriene asupra Rafah, dupa ce a afirmat ca ii va evacua pe civili din orasul aflat in sudul Gaza si va lansa un atac complet, in pofida avertizarilor aliatilor ca acesta ar putea provoca victime in masa, potrivit Reuters, informeaza News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?