Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atacuri cu drone la două rafinării din sudul Rusiei VIDEO

Publicat:

Doua rafinarii din regiunea Krasnodar, situata in sudul Rusiei, au fost atacate cu drone in noaptea de marți spre miercuri. Una dintre rafinarii a luat foc, iar cealalta a scapat intacta, susțin autoritațile ruse.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Drone ucrainene au lovit și au incendiat doua depozite de combustibil din sudul Rusiei

13:50, 06.07.2024 - Drone ucrainene au atacat si au incendiat doua depozite de combustibil in noaptea de vineri spre sambata in regiunea Krasnodar, din sudul Rusiei, aproape de peninsula ucraineana Crimeea, anexata ilegal de Moscova in 2014, au informat sambata autoritatile regionale, citate de EFE.

(video) Momentul in care drone ucrainene lovesc un depozit de combustibil in regiunea Krasnodar, aproape de Crimeea

13:30, 06.07.2024 - Ucrainenii au atacat cu drone doua depozite de combustibil, in noaptea de vineri spre sambata, in regiunea Krasnodar, din sudul Rusiei, aproape de peninsula ucraineana Crimeea, anexata ilegal de Moscova in 2014, au informat sambata autoritatile regionale, citate de EFE, scrie digi24.ro .

Momentul in care drone ucrainene lovesc un depozit de combustibil in regiunea Krasnodar, din Rusia

12:15, 06.07.2024 - Ucrainenii au atacat cu drone doua depozite de combustibil, in noaptea de vineri spre sambata, in regiunea Krasnodar, din sudul Rusiei, aproape de peninsula ucraineana Crimeea, anexata ilegal de Moscova in 2014, au informat sambata autoritatile regionale, citate de EFE.

Conflict intensificat in regiunea Krasnodar: Moscova anunța distrugerea a 50 de drone ucrainene deasupra regiunilor din Rusia VIDEO

11:30, 05.07.2024 - Cinci persoane au fost ranite și un copil a fost ucis in urma unui atac cu drone al Ucrainei asupra regiunii ruse Krasnodar din sud-vestul Rusiei, potrivit anunțului facut vineri de catre guvernatorul regiunii, Veniamin Kondratiev, relateaza AFP.

Una din cele mai importante rafinarii din sudul Rusiei, inchisa dupa un atac cu drona ucraineana VIDEO

07:55, 06.06.2024 - In noaptea de miercuri spre joi, o rafinarie din sudul Rusiei a fost inchisa in urma unui atac cu drona ucraineana in regiunea Rostov-pe-Don, aproape de granița cu Ucraina. Guvernatorul Vasily Golubev a confirmat incidentul, menționand ca nu au fost inregistrate victime, relataza AFP.

Incendiu uriaș la una dintre cele mai mari rafinarii din sudul Rusiei, dupa ce ucrainenii au lovit-o cu drone (VIDEO)

07:50, 06.06.2024 - Un incendiu uriaș a izbucnit la una dintre cele mai importante rafinarii din sudul Rusiei dupa ce ucrainenii au atacat cu drone regiunea Rostov pe Don, nu departe de granita. Guvernatorul regiunii a declarat ca rafinaria a fost inchisa.

Cel mai mare atac ucrainean de la inceputul razboiului. Peste 100 de drone au lovit baze navale, rafinarii și instalații militare ruse

12:36, 19.05.2024 - Ucrainenii au atacat cu peste 100 de drone instalații militare și baze navale din Crimeea. De asemenea, un alt atac major a vizat o rafinarie din sudul Rusiei, ceea ce a dus la o puternica pana de curent in zona. Ministerul rus al Apararii a transmis ca 102 drone au fost interceptate și distruse. Acesta…

Atac ucrainean masiv cu 100 de drone asupra portului Novorossiysk, asupra Crimeei și a unei rafinarii din Rusia VIDEO

11:46, 17.05.2024 - Ucraina a lansat in noaptea de joi spre vineri un atac masiv asupra unor instalații petroliere din Crimeea ocupata și din regiunile din sud-vestul Rusiei, Kremlinul susținand ca a neutralizat peste 100 de drone aeriene și navale, relateaza AFP și Kyiv Independent.


Ce parere ai despre aceasta stire?