Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atacul cu cuţitul din Suedia, în care a fost ucisă o femeie medic psihiatru, tratat ca act de terorism

Publicat:

Atacul cu cutitul de saptamana trecuta din Suedia in care a fost ucisa o femeie medic psihiatru este tratat ca posibil act de terorism, au anuntat autoritatile suedeze citate marti de dpa.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Echipa stiripesurse.ro va prezinta stirile din spatele stirilor.

DATE DE AUDIENTA ARTICOLE RECENTE Atacul cu cutitul

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Detalii ingrozitoare in cazul femeii ucisa și bagata in geamantan. Planul diabolic pe care cuplul criminal l-a pus la cale

10:06, 12.06.2024 - Un cuplu din Oradea, alaturi de o femeie au asasinat-o pe femeie și i-au ascuns cadavrul intr-un geamantan. Apoi, cei doi au sunat la 112 și au incercat sa duca polițiștii pe o pista falsa. Șirul grozaviilor a continuat.

Materom: Oferta de primavara pentru calatorii confortabile și mult mai sigure

10:50, 20.05.2024 - Urmarește-ne pe rețelele sociale, pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte Materom Automotive: Facebook: https://www.facebook.com/MateromMercedesBenzBistrita/ Instagram: https://www.instagram.com/materom_mercedes_benz/ Site web: https://www.mercedesbistrita.ro/ #MercedesBenz #onlineappointment #Revizii…

Parinții care și-au vandut baiatul in Germania au dat in judecata DGASPC și iși vor copiii inapoi

16:05, 19.05.2024 - Parinții din Gorj acuzați ca și-ar fi vandut baiatul de șase ani in Germania, pentru 8.000 de lei, iși vor copiii inapoi. Familia a dat in judecata Direcția Generala de Asistența Sociala și Protecția Copilului Gorj pentru a-i recupera. Minorul, preluat de la un cetațean german, se afla la un asistent…

Poveste de film tragic: O femeie din Vaslui a fost ucisa de o mașina fix in timp ce mergea la Inviere

08:55, 05.05.2024 - O femeie de 85 de ani a murit, in noaptea de sambata spre duminica, pe un drum din judetul Vaslui, dupa ce a fost lovita de un autoturism in timp ce se indrepta spre biserica, sa asiste la slujba de Inviere. Echipajul medical trimis la locul accidentului a incercat sa o resuscite, insa fara rezultat.

Femeie ucisa de un vecin, in fața soțului imobilizat intr-un scaun rulant

22:40, 29.04.2024 - Scene de o cruzime ieșita din comun s-au petrecut in plina zi, luni dupa-amiaza, intr-o localitate din județul Buzau. Un barbat in varsta de 66 de ani și-a injunghiat o vecina cu care avea niște neințelegeri.

VIDEO | O femeie influencer pe TikTok a fost ucisa - Atacatorul s-a prefacut ca ii livreaza mancare și a impușcat-o

10:21, 28.04.2024 - Om Fahad, o femeie influencer din Irak, a fost impușcata mortal in fața casei. Anterior, ea a fost acuzata de imoralitate deoarece a publicat videoclipuri cu ea dansand, stand in fața oglinzii sau conducand o mașina. Poliția irakiana a deschis o ancheta.

Fiica unui cunoscut poet palestinian, ucisa intr-un atac aerian in Gaza

22:15, 27.04.2024 - Shaima Refaat Alareer, fiica unui cunoscut poet palestinian, a fost ucisa alaturi de familia ei intr-un atac aerian israelian. Incidentul a avut loc la patru luni dupa ce tatal a murit intr-un atac similar. Forțele israeliene nu au oferit detalii despre atac.Atacul a avut loc vineri.

Sase morti si 10 raniti intr-un atac rus cu drone asupra Harkovului

10:10, 06.04.2024 - Un atac rus asupra Harkovului, al doilea mare oras al Ucrainei, a ucis sase civili si a ranit 10 sambata dimineata, au anuntat oficiali din regiune, citati de Reuters. Politia nationala ucraineana a informat ca atacul a fost lansat cu ajutorul dronelor si a publicat imagini cu incendii izbucnite pe…


Ce parere ai despre aceasta stire?