Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atac TERORIST al miliţiilor pro-ruse asupra unui AVION militar UCRAINEAN

Publicat:

Autotitatile de la Kiev au anuntat ca un avion militar ucrainean a fost atins de proiectile de artilerie lansate de militiii separatiste proruse.

Procuratura generala a Ucrainei a deschis o ancheta pentru tentativa de act terorist in cazul avionului atins de proiectile in regiunea Donetk", a anuntat procuratura intr-un comunicat, subliniind ca incidentul va fi anchetat de catre Serviciile speciale ucrainene (SBU), potrivit ziaruldeiasi.ro.

Incidentul a avut loc marti, in timp ce avionul militar de recunoastere era deasupra orasului Slaviansk, in regiunea Donetk, unde sunt numerosi…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Soldatul ucrainean gasit decapitat a fost identificat

16:55, 19.06.2024 - Autoritatile ucrainene au identificat soldatul gasit decapitat, precum comandantii rusi presupusi responsabili pentru aceasta crima comisa pe frontul din regiunea estica Donetk, a anuntat miercuri procurorul general al Ucrainei, Andrii Kostin, relateaza EFE, preluata de Agerpres.

Kievul acuza fortele ruse ca au „decapitat” un militar ucrainean

18:50, 18.06.2024 - Procurorul general al Ucrainei a acuzat marti fortele ruse ca au „decapitat” un militar ucrainean in regiunea Donetk, in apropierea frontului de est, denuntand o crima de razboi, relateaza AFP.

Rușii anunța un avans substanțial in Donețk/ Ucrainenii confirma luptele, dar susțin ca rezista și resping atacurile in Harkov și alte fronturi

23:50, 02.06.2024 - Grupul de trupe rusești "Sud" a eliberat localitatea Umanske din republica populara Donețk (DNR). Tot in zona de responsabilitate a grupului, cinci contraatacuri ale Forțelor Armate Ucrainene au fost respinse, inamicul a pierdut peste 360 ​​de militari, au anuntat surse din cadrul Ministerul rus al…

Volodimir Zelenski anunța ca pentru prima oara de la inceputul razboiului armata ucraineana are suficiente obuze de artilerie: „Nicio brigada nu se plange”

13:16, 17.05.2024 - Președintele ucrainean Vladimir Zelenski a declarat ca, pentru prima data, forțele armate ucrainene au suficiente obuze de artilerie. El a anunțat acest lucru vineri, 17 mai, in cadrul unei intalniri cu jurnalistii, scrie cotidianul rusesc Kommersant.Potrivit acestuia, acum nici o brigada nu se plange…

Rusia a pierdut un numar record de soldați intr-o singura zi. Bilanțul furnizat de ucraineni

15:30, 13.05.2024 - Armata rusa a inregistrat duminica un numar record de pierderi umane intr-o singura zi, 1.740 de soldați fiind morți sau raniți pe campul de lupta din Ucraina, informeaza Newsweek, care citeaza Armata ucraineana.Potrivit Armatei ucrainene, numarul pierderilor Rusiei s-a ridicat la 484.030 de soldați…

Spionajul militar ucrainean face un anunț terifiant pentru armata lui Putin: agenții lui Zelenski au aflat ceva esențial

21:11, 11.05.2024 - Spionajul militar ucrainean face un anunț terifiant pentru armata lui Putin: agenții lui Zelenski au aflat ceva esențialSpionii ucraineni au aflat numele piloților ruși care bombardeaza teritoriul Ucrainei cu rachete de tip Kinjal, scrie RBC, potrivit Rador Radio Romania.

Rusia susține ca a cucerit cinci sate in regiunea ucraineana Harkov si unul in Donetk

18:45, 11.05.2024 - Ministerul rus al Apararii a anuntat sambata ca fortele sale au cucerit cinci sate de frontiera in regiunea ucraineana Harkov, unde Moscova a lansat vineri o ofensiva, exploatand avantajul sau tot mai mare pe campul de lupta din estul Ucrainei, relateaza Reuters.

"Drumul spre iad". Armata ucraineana face public un video cu zeci de tancuri rusești arse pe linia frontului in Donețk (VIDEO)

14:50, 05.05.2024 - Forțele armate ale Ucrainei au publicat un videoclip in care arata 42 de tancuri rusești arse in regiunea Donețk. Ministerul ucrainean de la Kiev a descris imaginile ca aratand „drumul spre iad”.


Ce parere ai despre aceasta stire?