Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atac şocant la adresa lui Ion Ţiriac! Americanii îl fac praf pe magnat. Scandalul momentului escaladează

Publicat:

Atac incredibil la adresa lui ! Americanii il fac praf pe cel mai bogat roman, iar scandalul escaladeaza.

Vezi AICI atacul devastator al americanilor la adresa lui ...

este protagonistul unui razboi total, iar culisele acestuia au iesit la iveala chiar acum.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Teatrul Luceafarul, cu „poziția actorilor din spectacolul anulat”: Regizorul a insistat ca Ucraina e de vina pentru razboi. Unii dintre noi ne-am gandit sa ne dam demisia”

18:21, 21.06.2024 - Scandalul de proporții din lumea teatrului din Republica Moldova, cand un spectacol al unui cunoscut regizor roman a fost anulat, pentru ca ar face „campanie impotriva Maiei Sandu și PAS” ia o noua turnura. Teatrul Luceafarul, acuzat de David Schwartz de „cenzura și autocenzura”, a venit cu a doua reacție,…

Ion Tiriac, uimit! Ilie Nastase, replica macabra pentru magnat. Toata lumea a fost socata

09:55, 18.06.2024 - Ion Tiriac, socat! Ilie Nastase i-a dat o replica absolut macabra celui mai bogat roman. Toata lumea a fost socata. Ion Tiriac si Ilie Nastase au fost protagonistii unui moment absolut socant la care nimeni nu se astepta.

Mititelu a reacționat in scandalul momentului in Romania: „Tic-tac! O sa aflați cu toții cum a caștigat mafia”

15:40, 28.05.2024 - Avocatul Doru Traila, un nume important in Federația Romana de Fotbal, este implicat in scandalul momentului din Romania # Adrian Mititelu a reacționat la adresa avocatului care a ajutat FRF sa caștige un proces major impotriva lui. Doru Traila a fost unul dintre avocații care au reprezentat FRF in…

Caz șocant in Timiș. Doua femei au fost batute de patronul la care lucrau. Scandalul a pornit dupa ce ele i-au dus mancare unui coleg nepalez: ”Va sparg”

12:25, 28.05.2024 - Scandal de propoții in Timiș! Doua femei au fost batute de patronul la care lucrau. Barbatul și-a ieșit din minți dupa ce a vazut ca cele doua i-au dus mancare unui muncitor nepalez. Scandalul a degenerat, astfel ca angajatele au ajuns sa fie agresate de acesta!

Emma Raducanu se implica in scandalul momentului! Jucatoarea cu tata roman a spus clar. Vrea mai multi bani

14:31, 19.05.2024 - Emma Raducanu se implica in scandalul momentului! Jucatoarea cu tata roman iese la rampa dupa mai multe luni de pauza.Emma Raducanu, fosta castigatoare de turneu de Mare Slem, a avut parte de accidentari grave, dupa mai multe operatii suferite anul trecut.

Gest șocant facut de un roman in Germania. Și-a injunghiat colegul pentru o țigara

14:30, 16.05.2024 - Un muncitor roman a facut un gest șocant. In urma unei altercații pentru o țigara, acesta și-a injunghiat colegul lituanian, in varsta de 29 de ani. Un vecin a chemat forțele de ordine, iar barbatul a fost arestat și urmeaza sa fie prezentat unui judecator pentru tentativa de omor.

Ion Tiriac pregatește marea lovitura! Afacerea uriasa in care se implica. Dezvaluiri de ultima ora despre magnat

09:21, 14.05.2024 - Ion Tiriac pregatește marea lovitura! Afacerea uriasa in care se implica fostul mare jucator de tenis.Ies la iveala dezvaluiri absolut uluitoare despre al doilea cel mai bogat roman, Ion Tiriac.Vezi AICI afacerea uriasa pusa la cale de Ion Tiriac...

Ministrul Culturii intervine in scandalul momentului din online. O reclama jignitoare a Sephora a pus internauții pe jar

14:40, 25.04.2024 - O reclama jignitoare a Sephora Romania, asociata cu teribila inchisoare Pitești, a fost retrasa la cateva ore de la publicare, dupa valul de reacții negative. Raluca Turcan, ministrul Culturii, a reacționat ferm la reclama revoltatoare a filialei lanțului francez de cosmetice.


Ce parere ai despre aceasta stire?