Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atac cu drone la Sevastopol, Crimeea. Contraofensiva ucraineană, tot mai aproape. Forţele rusești care atacă în zona oraşului Lîman, nevoite să se regrupeze. La Bruxelles și la Praga, discuții despre ajutorul pentru Kiev

Publicat:

Moscova susține ca trupele sale ar fi respins un atac cu drone asupra flotei din , la Sevastopol. Analiștii militari cred ca acest bombardament asupra pozițiilor rusești este un prim semnal al contraofensivei pregatite de Kiev, insa autoritațile ucrainene nu au

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia, dupa atacul ucrainean cu rachete ATACMS in Sevastopol: „Washingtonul este responsabil. Actiunea nu va ramane fara raspuns”

18:35, 23.06.2024 - Ministerul rus al Apararii a acuzat duminica Statele Unite ca poarta "responsabilitatea" pentru atacul ucrainean din Crimeea, soldat cu trei morti si 100 de raniti, deoarece acesta ar fi fost efectuat cu ajutorul rachetelor ATACMS furnizate de Washington Kievului, informeaza News.ro, care preia agentia…

Ucraina anunța ca a lovit trei sisteme rusesti de aparare antiaeriana din Crimeea

17:40, 10.06.2024 - Armata ucraineana a declarat ca a avariat in timpul noptii trei sisteme rusesti de aparare sol-aer, in atacuri cu rachete desfasurate in peninsula Crimeea ocupata de Moscova, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Secretarul de stat Anthony Blinken a confirmat acordul SUA pentru ca Ucraina sa loveasca ținte din Rusia cu arme americane: „Președintele a aprobat”

19:30, 31.05.2024 - Secretarul de stat Anthony Blinken a confirmat, vineri, 31 mai, ca administrația Biden a dat Kievului permisiunea sa loveasca ținte militare rusești cu arme americane, transmite radiodifuzorul ucrainean Suspilne.Oficialul american a facut declarații in cadrul unei conferințe de presa de la Praga, dupa…

VIDEO Ucraina anunța ca a distrus ultima nava de razboi rusa staționata in Sevastopol

21:45, 21.05.2024 - Armata ucraineana a declarat marti ca a distrus ultima nava de razboi a Rusiei, echipata cu rachete de croaziera, stationata in peninsula Crimeea, ocupata de Moscova, in timpul unei operatiuni desfasurate in weekend, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

"Drumul spre iad". Armata ucraineana face public un video cu zeci de tancuri rusești arse pe linia frontului in Donețk (VIDEO)

14:50, 05.05.2024 - Forțele armate ale Ucrainei au publicat un videoclip in care arata 42 de tancuri rusești arse in regiunea Donețk. Ministerul ucrainean de la Kiev a descris imaginile ca aratand „drumul spre iad”.

Rușii au fugit din Marea Neagra! Semn al neputinței sau strategie misterioasa?

05:25, 02.05.2024 - Rusia nu are in prezent nave de razboi desfașurate in Marea Neagra, a declarat miercuri Marina ucraineana, la scurt timp dupa ce Moscova a declarat ca Kievul a atacat Crimeea anexata cu rachete furnizate de SUA - folosind sisteme de rachete tactice ale armatei, sau ATACMS.

Fortele ruse au respins un atac cu racheta in portul Sevastopol (guvernator)

13:55, 21.04.2024 - Fortele ruse au respins in cursul diminetii de duminica un atac ucrainean cu racheta impotriva uneia din navele Flotei Marii Negre in portul Sevastopol din Crimeea, a declarat guvernatorul, Mihail Razvojaev, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Cum reușește mica marina a Ucrainei sa creeze probleme uriașei flote ruse. „Am forțat agresorul sa paraseasca o zona de 25.000 de km2”

13:05, 12.04.2024 - Ca intr-o adevarata confruntare dintre David și Goliat, marina Ucrainei reușește sa creeze probleme uriașe flotei Federației Ruse. Pe langa scufundarea navei amiral Moscova, inca de la inceputul razboiului, ucrainenii i-au facut pe ruși sa iși piarda curajul la Marea Neagra. Și-au mutat navele de la…


Ce parere ai despre aceasta stire?