Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ATAC ARMAT într-un club din SUA. Două persoane au fost rănite

Publicat:

Atacul armat a avut loc intr-un club de noapte situat la periferia orasului Birmingham, in statul american Alabama.

Potrivit capitanului de politie , doua persoane au fost impuscate si au murit pe loc.
Atacul a avut loc la ora locala 23.30 (06.30, ora Romaniei) in clubul de noapte Martini din suburbia Hoover.
Alte patru persoane au fost ucise, iar trei au fost ranite intr-un atac armat comis vineri dimineata intr-o zona rurala din statul american Pennsylvania.

Incidentele intervin la opt zile dupa masacrul comis intr-o scoala din…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

FOTO Continua teroarea in Germania: un nou atac armat comis de persoane necunoscute / Mai multe persoane au fost ranite

17:05, 01.06.2024 - Mai multe persoane au fost ranite in incidente armate in doua zone din orasul Hagen, din vestul Germaniei, a anuntat sambata politia, informeaza dpa, care mentioneaza ca, potrivit relatarilor, presupusul autor nu a fost deocamdata prins, informeaza Agerpres.

VIDEO Incident armat in Minneapolis: un polițist a fost ucis in schimbul de focuri, cel puțin 5 persoane sunt ranite grav

07:45, 31.05.2024 - Cel putin patru persoane, inclusiv un ofiter de politie, au fost ucise si alte cateva persoane au fost ranite, intr-un incident armat petrecut in Minneapolis, SUA, potrivit presei locale care citeaza surse din cadrul fortelor de ordine, transmite Reuters, conform News.ro.

Atac armat in Franța: O persoana a murit si mai multe au fost ranite grav / VIDEO

13:10, 04.05.2024 - O persoana a murit si mai multe au fost ranite grav in timpul unui incident armat petrecut in timpul noptii de vineri spre sambata in Franța. Atacul armat a avut loc in orasul Sevran din Seine-Saint-Denis, un departament sarac la est de Paris, transmite AFP.

Noapte „incendiara”, la Paris. 4 persoane au murit și alte 4 au fost ranite

17:11, 30.04.2024 - Totul dupa ce locuințele le-au fost cuprinse de incendii Sursa articolului: Noapte „incendiara", la Paris. 4 persoane au murit și alte 4 au fost ranite Credit autor: Realitatea De Mures. Source

Copilul de 12 ani care a comis atacul armat mortal la școala din Finlanda a dezvaluit motivul

15:50, 03.04.2024 - Motivul pentru atacul armat mortal de marți de la o școala din Finlanda, in urma caruia un baiat de 12 ani și-a pierdut viața, a fost bullying-ul, a transmis poliția finlandeza citata de Sky News.

Atac armat la o școala din Finlanda. Mai multe persoane au fost ranite. Un suspect a fost arestat

11:35, 02.04.2024 - Moment de panica intr-o școala din Finlanda, dupa un atac armat. Mai mulți elevi au fost raniți, iar alții s-au ascuns sub banci și și-au sunat parinții. Polițiștii au dat deja de urma unuia dintre suspecți, care a fost arestat intre timp.

Mai multe persoane au fost ranite intr-un atac armat la o școala primara din Finlanda/ Un suspect a fost reținut

10:35, 02.04.2024 - Mai multe persoane au fost ranite intr-un atac armat care a avut loc intr-o școala din Finlanda, au anunțat autoritațile finlandeze, citate de Sky News. Poliția a fost chemata la incidentul de la școala primara Viertola din Vantaa la 8:08, ora Regatului Unit, iar un suspect a fost reținut. Localnicii…


Ce parere ai despre aceasta stire?